На відкритті нового спортмайданчика воркаутери з Миколаєва показали хіп-хоп на перекладинах

На відкритті нового спортмайданчика воркаутери з Миколаєва  показали хіп-хоп на перекладинах
Новий воркаут-майданчик відкрили сьогодні, 21 липня, за адресою Привокзальна 2/1. Його ініціатор – Володимир Бевз заручившись підтримкою громади, міської ради та небайдужих людей встановив майданчик для спортивних занять.

-  Ідею подали хлопці з двору та мої сини. Мені захотілось їм в цьому допомогти.  Результат перевершив усі мої сподівання. Все вийшло завдяки підтримці людей, - говорить Володимир Бевз, -  Мешканці постійно підходили та питали, чим можна допомогти. Сам проект написали за декілька днів реалізація зайняла більше часу. Не треба боятись робити добрі справи.

Володимир став учасником тренінгу «Активні громадяни»,  де навчали ефективної взаємодії для розвитку громади. Її впроваджує ГО «Гармонія» в партнерстві із Британською радою. Тренери «Гармонії» провели три п’ятиденні тренінги. Їх учасники написали 8 проектів, два з яких були схвалені Британською радою.

- На кожному локальному тренінгу цей проект показують як приклад взаємодії громади влади, приклад ініціативи, приклад сміливості, зробити щось неможливе і просте водночас. Потрібно діяти,- говорить менеджер проекту «Активні громадяни» від Британської Ради Віталій Тихунович.

Відео дня

На відкритті майданчика виступили вінницькі воркаутери та гості з Миколаєва. Дітлахи побачили шоу та взяли участь у конкурсах від учасників Street Workout Вінниця.

- Тут достатньо усього: є турнік, бруси, низькі перекладини для віджимання, рукохід, шведська стінка. Можна не ходити в зал і тут займатись безкоштовно. Шикарний майданчик, - говорить  воркаутер з Миколаєва Леонід Семенчук.  

Previous Next

Команда миколаївських воркаутерів «Workout Style» – одні із перших, хто випробував новий майданчик. В невеличкій імпровізації показали вінничанам свій оригінальний стиль – хіп-хоп танці та перекладинах.

На воркаут-майданчик народний депутат Сергій Кудлаєнко виділив 10 тисяч гривень. Допомагали облаштовувати майданчик працівники ЖЕКу №5, вінницька міська рада, учасники Street Workout Вінниця, мешканці двору.

- Тут була трава, пусте місце. Нам дуже приємно, що тепер дітям буде де займатись, володимир зробив дуже гарну справу,  - говорить мешканка будинку Марина Коваль. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Молодці, захотіли, доклали зусиль, пішли і зробили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:27 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up