Вінницький велопатруль працював лише один день. Похолодало і немає спецодягу

Вінницький велопатруль працював лише один день. Похолодало і немає спецодягу

Три дні тому міська рада презентувала вінницьким поліцейським вісім німецький велосипедів. Через похолодання поліцейські їздили на патрулювання лише в день офіційної передачі велосипедів.

Нагадаємо, презентація нових велосипедів, куплених за кошти з міського бюджету, проходила 20 вересня. На їх придбання  міська рада витратили 130 тисяч гривень. Спеціального одягу поліцейським не купили. Вже другий день поліція не їздить велосипедами через похолодання. На презентації обіцяли, що поліція виїде на патрулювання з наступного дня.
- Поліцейські виїдуть на патрулювання коли потепліє, це буде не обов’язково наступного року, - розповідає прес-секретар вінницької поліції Тетяна Фіщук. – Патрулювання проходитиме за маршрутами визначеними раніше. Марштури патрулювання патрулювання патрульної та муніципальної поліції

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Упс(
  • Нестор

    Спочатку роблять, потім думають. Але ж головне гроші з бюджету відмити
  • Тетяна Фіщук

    Шановні добродії!

    Патрулювання інспекторів ніхто не відміняв! Вони працюють у звичному режимі: в автопатрулях та в пішому порядку. Ніхто вдома не відпочиває через негоду.
  • Усатий В'ячеслав

    Це так по нашому - не планувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up