Церква на першому місці довіри українців

Церква на першому місці довіри українців
Центр Разумкова оприлюднив аналітичні дослідження «Україна – 2013: між виборами і перед вибором». Так з’ясувалось, що найбільше українці довіряють церкві та пресі, про це повідомляє «УНІАН».

 Церкві довірились 66% опитаних, недовіру церкві висловили 23%, а не визначились 10% опитаних.
На другому місці довіри українці поставили пресу: телебаченню, газетам та журналам довіряють 61% опитаних. Слідом за українськими ЗМІ, українці довіряють російській пресі, підтвердили це 47% опитаних. На четвертому місці рейтингу довіри – інформація від західних журналів, газет та телебачення – 46%.
Громадським організаціям довірять 40% опитаних, профспілкам – 35%, Національному банку України – 28,8.
Не довіряють українці банкам – про це сказали 70% опитаних, в той час як довіряють всього – 17%. Політичні партії займають друге місце з недовіри – 69%, в той час як довіряють – 21% опитаних. Суд в Україні замикає трійку лідерів – йому не вірять 64% опитаних, довіряють суду – 22% опитаних.
Діяльність Верховної Ради підтримують 6,4% опитаних, органи прокуратури - 7,7% міліцію - 8,3%, уряд - 8,7%, обласні державні адміністрації - 9%, СБУ - 13,5%.
Президента України Віктора Януковича підтримують 15% (окремі дії підтримують 32,5%, не підтримують - 48,1%).
Соціологічна служба Центру Разумкова проводила опитування з 15 по 20 листопада у всіх регіонах України. Опитано 2010 респондентів віком від 18 років.
Нагадаємо, за показниками довіри до інститутів влади Україна посідає останні місця серед європейських країн, згідно з даними Європейського соціального дослідження.
Тільки 15% населення України вірять, що життя більш-менш налагодиться в 2013 році, а 51% вважають, що ніякого поліпшення не відбудеться.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    Социология - это наука о том как составить проплаченый рейтинг с наперед известным результатом. Хто учился помнит как делали лабораторные работы - за основу брали результат, который требовалось доказать и по обратной цепочки под него писали результаты измерений. Так делают и социологи. Хочеш получить результат о церкви опроси бабушек, эти особи попу последние деньги занесут, а потом будут ныть что пенсии не хватает, хочеш получить другие результаты опроси студентов и т. д.
  • Anonymous

    Кто составил опрос??? Вы посмотрите с кем они равняют продажную, зажранную церковь??? Эти сараи растут как грибы. Оставить те церкви, которые были до 1991 года - остальные сжечь.
  • Anonymous

    Церкви Летающего Макаронного Монстра.
  • Anonymous

    Это приговор. Страна без будущего.

    Anonymous reply Anonymous

    дивись що в тебе робиться

    Anonymous reply Anonymous

    Канада на подъеме. Куда ни глянь, куда не поедь, всюду стройка, везде кипит работа.

    Anonymous reply Anonymous

    На Украине тоже вроде , как работают . Токо языками в основном.

    Anonymous reply Anonymous

    чого Україну залишив?

    Anonymous reply Anonymous

    Краще з розумним втратити ніж з дурнем знайти. Афтар, це про тебе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up