Біля міськради бійка. Побили Хорта

Цілодобова варта не пускала людей у міськраду. Почалася бійка.

До міськради прийшло кілька десятків вінничан. Вони хотіли передати резолюцію до міськради, яку прийняли на вінницькому Майдані. Але на вході їх зустріли хлопці з Цілодобової варти, які взявшись за руки не пускали нікого у міськраду. Люди намагалися відтягнути їх від входу, вони почали відбиватися. Почалася штовханина. Юрію Хорту порвали куртку, пошкодили руку і подряпали обличчя. 

Пізніше Хорта, Палія і кількох активістів пустили у приміщення. 

Викликали міліцію. За фактом нападу люди пишуть заяви. Ніхто не розходиться. 

Відео дня
> Про це телефоном передає журналіст 20minut.ua з місця події. Подробиці - найближчим часом.
Коментарі (34)
  • Anonymous

    Гепард и самооборона это бандиты под крышей Гройсмана
  • Anonymous

    "У Вінниці відбулось декілька політичних резонансних бійок. Спочатку ранком козачки Воловодюка разом з ультрасами Хорта та політичними рекетирами Кудіярова намагались потрапити на засідання обласної ради, а їм в цьому перешкоджали Самооборона і міліція. Зчинилась бійка. Кудіярову розбили обличчя, Хорту теж прилетіло. Потім бійка перемістилась під стни мерії. Де агресивних пацанів зустріла Цілодобова варта і охоронна організація Гепард. Ще пізніше розпочалась бійка Хорта, Малиновського і Воловодюка з захисниками будівництва стадіону на площі Небесної сотні. Десяток людей потрапив до міліції. Ще потому Гепард і Самооборона разом з міліцією трусили офіс Хорта в дворі ОДА. Схоже комусь набридли люди в масках, що ходять по місту"
  • Anonymous

    А очко йому не порвали?
  • Anonymous

    Віктор "хироїчно" сам став замість дівчат.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up