Чи треба заборонити у Вінниці продаж алкоголю в нічний час? (Опитування)

Чи треба заборонити у Вінниці продаж алкоголю в нічний час? (Опитування)
Фото з інтернету
  • Українці спожили 7,7 літра горілки на людину за 2012 рік — дані британської компанії «International Wine & Spirit Research».
  • У фейсбуку міський депутат виклав звернення до мерії про обмеження продажу алкоголю
  • У зверненні пропозиція не продавати алкоголь з 22 години по 10 годину ранку.

На сайті міських петиції з'явилося звернення від вінничанина Віктора Березовського про «Заборону продажу алкоголю у нічний час»:

«Заборонити продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі в нічний час, а саме з 22.00 вечора до 10.00 ранку», — пише вінничанин у зверненні.

Відео дня

Статистика в Україні невтішна: за підсумками 2012 року наша країна зайняла третє місце в світі по середньому споживанню горілки на людину (7,7 літрів на людину — рейтинг «International Wine & Spirit Research»). Щороку через алкоголізм в Україні помирає понад 40 тисяч людей, за даними Національної ради з питань охорони здоров'я.

За даними екс-міністра охорони здоров'я України професора Миколи Поліщука, щодня алкоголь вбиває 40 українців. Майже 40% українських підлітків 14—18 років регулярно вживають спиртні напої. Алкоголь є причиною передчасної смерті майже 30% українських чоловіків. На думку вітчизняних медиків, наразі в Україні нараховується 700 тисяч лише офіційно зареєстрованих алкоголіків.

У Києві вже заборонили продаж алкоголю в нічний час. У четвер, 22 вересня, це рішення підтримало 86 депутатів київської міської ради.

Підтримати петицію можна за посиланням

Читайте також:

П’яні підлітки за кілька годин викрали два авто і врізались в дерево

Майже 200 п'яних водіїв. Стільки копи спіймали за останній місяць

На Вінниччині п’яні поліцейські вчинили дебош в кафе. Їх відсторонили від роботи

 

Опитування

Чи треба забороняти продаж алкоголю в нічний час у Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    Это бред......
  • Анонім

    А если я вечером дома хочу выпить того пива???
  • Анонім

    Да... еще предлагаю не ходить по городу после 23.00  и вообще платить за воздух...

    Комендантский час прям....
  • Anonymous

    Блин. Я на вершине пищевой цепочки))) У меня всегда дома запас 2-3 литры водки стоит (и пизирек коньяка). Хотя сам такие напитки  пью раз в 2-3 недели. Так что кто ко мне в гости зайдет трезвым не останется.

    Без Имени reply Anonymous

    Тогда приглашай меня в гости
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up