Поліція розкрила вбивство подружжя на Старому Місті. Шокуючі подробиці

Поліція розкрила вбивство подружжя на Старому Місті. Шокуючі подробиці

Двоє раніше судимих чоловіків по-звірячому вбили літне подружжя. Бандити  увірвались в будинок та катували чоловіка і дружину. За висновками експертизи, чоловіка задушили, а жінку – забили до смерті.

В вівторок, 19 вересня 2017 року, вранці рятувальники гасили пожежу в будинку на вулиці Пластова. Рятувальники виявили обгорілі тіла двох людей з ознаками насильницької смерті. На тілах  загиблих були побої, а в чоловіка були зв’язані руки. Про це повідомили в поліцію.

У будинку було все перевернуто – розрізані м’які іграшки, розкидані речі, перевернуті ліжка.

Відео дня

Загиблими виявились господарі будинку - 76-річний чоловік та його 68-річна дружина. 

«Характер поранень та обставини вказували, що злочин вчинено з корисливих мотивів. Відпрацювавши найближче оточення загиблих пенсіонерів, поліцейські встановили, що напередодні трагедії вони продали будинок. Працівники поліції вжили усіх заходів для розкриття цього резонансного злочину. Не зважаючи на те, що значна частина речових доказів, які б допомогли виявити зловмисників, була знищена під час пожежі, поліцейським вдалось натрапити на їх слід. Протягом доби в результаті проведених оперативно-розшукових заходів оперативники затримали на території обласного центру одного правопорушника, а згодом й другого», -  розповів т.в.о. керівника поліції Вінниччини Сергій Сокиран.

Це були раніше судимі 46-річний та 35-річний вінничани. Старший з них сидів за замах на вбивство, а молодший - за вбивство та згвалтування.

За інформацією поліції, старший з чоловіків співмешкав з ріелтором, яка займалась угодою продажу будинку потерпілих. Жінка розказала йому, коли підпишуть угоду.

«Знайшовши собі спільника, чоловік почав готуватись до злочину.  За декілька днів до цього вони отруїли собаку подружжя, а в ніч на 19 вересня проникли на територію їхнього домогосподарства та напали на пенсіонерів. Чоловіка зв’язали та жорстоко побили – за висновками медиків він загинув від асфіксії кров’ю, жінка також загинула від численних побоїв. Аби приховати сліди злочину, вони підпалили будинок своїх жертв», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Чи знайшли гроші, правоохоронці ще не знають. Підозрювані затримані в процесуальному порядку.   

Слідчі відкрили кримінальне провадження за п.1, п.6 ч.2 ст. 115 КК України. За умисне вбивство загрожує довічне ув’язнення.

Слідство триває.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Андрей Родюк

    Для таких убл,дков должна существовать смертная казнь!

  • Богдан Пупкин

    наводчики и звери были давно и будут если не принимать мер еще в самом начале так сказать...  

    "Це були раніше судимі 46-річний та 35-річний вінничани. Старший з них сидів за замах на вбивство, а молодший - за вбивство та згвалтування."  

    Вот скажите мне пожалуйста, зачем выпускать таких гоблинов?  Продумайте так что бы такие уже не выходили на волю. Зачем оно нужно в  и без того хромающем обществе?  Вы посмотрите в ближайшем общественном транспорте, сколько таких уродов, по улицам ходят и только смотрят как бы что то спи...ть. Хватит гуманности!  И тогда не будет больше таких сюжетов!

    Дудорга Олена reply Богдан Пупкин

    Да вы правы Богдан посмотрите какой ужас творится  скоро страшно будет  выйти на улицу .
  • Санёк Богатчук

    А может  наводчики покупатели?...
  • Anonymous

    Ще треба ріелторшу за ж**у взяти. Вона ж наводчиця.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up