Таксиста покололи сокирою, авто побили палицею. Дісталось ще двом

Таксиста покололи сокирою, авто побили палицею. Дісталось ще двом

П’яні брати влаштували криваву різню в Жмеринці. Вони побили водія таксі та двох чоловіків, які вибігли на допомогу. Дісталося також  й автівкам.

Це сталося в четвер, 22 лютого 2018 року, близько восьмої години вечора.

В поліцію надійшов виклик. Підозрюваних затримали  на місці події. Ними виявились троє братів віком 30, 26 та 23 років. Один із затриманих раніше судимий за майнові злочини.

«Коли водій таксі висадив біля будинку трьох пасажирів і розвертався, чоловіки почали безпричинно  бити автомобіль, а потім водія. У ситуацію втрутилися троє місцевих жителів, які в цей час проїжджали поруч на автомобілі та стали свідками хуліганства.  У результаті двоє з них отримали  травми. Постраждав і їх легковик», - розказує начальник жмеринської поліції Валерій Домбровський.

Відео дня

43-річного водія з колотими ранами госпіталізували до лікарні. Він прооперований.  Іншим двом постраждалим, яким 18 та 24 років, надали медичну допомогу та відпустили додому.

Затримані від пояснень відмовились.

Поліцейські вилучили знаряддя злочину – дерев’яну палицю, ніж, сокиру, лопату та інші предмети, якими зловмисники наносили удари. Речові докази відправили на експертизу.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України. За хуліганство загрожує до семи років.

Триває слідство.

Читайте також:

Громадянин Грузії полював за гаманцями клієнтів в вінницьких ресторанах
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Задунайский Торонтуй

    ==покололи сокирою,

    Не подвела, как обычно. Укол топором. Феерия...
  • Вадим Барченко

    І хай відшкодують всі матеріальні збитки.садити таких недоумків і надовго.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up