Кращі світові фарби у Вінниці: На Інтернаціоналістів відкрився салон «Sadolin» (Новини компаній)

Кращі світові фарби у Вінниці: На Інтернаціоналістів відкрився салон «Sadolin» (Новини компаній)

Вінниця стала восьмим містом України, в якому відкрився салон професійних лакофарбових виробів «Sadolin». Скористатись перевагами високоякісної, екологічно чистої продукції та отримати консультацію по ремонту в салоні можуть не лише професіонали але й звичайні вінничани.

Відкриття салону відбулось 26 липня, за адресою Воїнів Інтернаціоналістів, 2Г. Під час урочистої частини гості мали можливість познайомитись з перевагами високоякісного лакофарбового покриття, розширити свої знання у підборі кольорів для декору та спробувати попрацювати з найсучаснішими фарбами.

— У нашому магазині представлені найсучасніші розробки у світі з лакофарбових виробів, — розповідає представник концерну «AkzoNobel» в Україні Володимир Шевченко. — «AkzoNobel», «Sadolin» та «Pinotex» — це компанії-лідери у виробництві екологічно безпечних лакофарбових матеріалів. Концерн «AkzoNobel» — це голандська компанія. Загалом займається промисловим та декоративним покриттям. У Вінниці ми представляємо декоративну групу і вона найбільша. Всі матеріали відповідають вимогам високоякісного ремонту, як для звичайного користувача так і для професіоналів.

За словами Володимира Шевченко, в салонах «Sadolin» по всій Україні працюють професіонали, які дають покупцю сервіс від початку і до кінця. Будь-який покупець може отримати консультацію та придбати справді якісний матеріал, в якому буде впевнений. 

— «Sadolin» та «Pinotex» — дорогі матеріали, але дорогі вони лише в банках, - розповідає Володимир Шевченко. — Якщо перераховувати ціну за один квадратний метр — вона вийде прийнятною для пересічного покупця. Фарба не розтікається, добре тримається на поверхні та екологічно чиста. З високоякісною фарбою працювати набагато легше і це може зробити не лише професіонал. Покупець має розуміти, що однієї банки фарби вистачить на всю кімнату.

До відкриття салону «Sadolin»у Вінниці Володимир Шевченко підготував презентацію для дизайнерів, архітекторів, професійних будівельників, забудовників та проектантів. У ній розповів про історію концерну «AkzoNobel» та основну продукцію вінницького салону.

— Прийшла з професійного інтересу, — розповідає дизайнер студії «Топаз» Анна. — Цікаво подивитись нові фарби та кольори. Довгий час цікавилась однією з фарб, але у Вінниці її знайти не змогла. Чула, що така фарба продається лише закордоном. Тут вона є і ціна не така висока. Рекомендуватиму її своїм клієнтам.

За словами Анни, в магазині її сподобався широкий спектр каталогів, з якими зручно працювати. Це дозволяє краще підбирати кольори і не потрібно проходити через метод проб і помилок. 

— Для мене важливо, щоб фарба була гіпоалергенна, тому що в дитини алергія, - розповідає вінничанин Євген. — Випари з лако-фарбового покриття стають каталізаторами алергічних реакцій. Ті невеликі гроші, які я переплачую за продукцію не варті здоров’я дитини. Тим більше, що похід до лікаря коштує не так дешево.

На відкритті магазину гості могли самі впевнитись у якості фарби спробувавши розфарбувати стіни картонного будинку. Під час презентації Володимир Шевченко показав на спеціально обладнаному стенді переваги фарби  «Sadolin» «Easy Care», яка стійка до миття та легко чиститься. 

— На сьогоднішній день в салоні магазині «Sadolin»  діє акційна програма  - 20%, — розповідає керівник фірмового салону «Sadolin» у Вінниці Денис Ген. — Умови діють на всю продукцію концерну «AkzoNobel». На такі марки, як «Sadolin» та «Pinotex». Також для наших клієнтів ми пропонуємо програму лояльності, яка дозволяє покупцям зберігати та накопичувати розмір знижок в залежності від того як часто вони користуються послугами нашого салону.

Салон-магазин «Sadolin» розташований у Вінниці за адресою Воїнів Інтернаціоналістів, 2г
Тел.: (0432) 557-855
Моб.: (067) 430-11-12
E-mail: [email protected]
www. sadolin-id.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up