Плани вінницьких патрульних: відділення у Могилів-Подільскому та «копи» на катерах

Плани вінницьких патрульних: відділення у Могилів-Подільскому та «копи» на катерах
Фото: PATROL.POLICE.GOV.UA
  • У четвер, 19 квітня, патрульні поліцейські виступали зі звітом про свою роботу перед депутатами облради;
  • Серед іншого, розповіли про плани створити водний патруль та відкрити відділення патрульної поліції у Могилів-Подільському.

— Планується постановка на баланс приміщення колишньої Державтоінспекції у Могилів-Подільському, — сказав заступний начальника патрульної поліції Вінницької області Олександр Гаркавюк. — Відповідно, буде набір до лав патрульної поліції у цьому місті. Дату поки що назвати не можу. Там буде відділення, яке обслуговуватиме місто і трасу Вінниця — Могилів-Подільский. Велика ділянка, приблизно 120 кілометрів, яка потребує посиленої уваги, оскільки є міжнародною.

Зокрема, Гаркавюк зазначив, що планується вводити патрулювання на воді.

— Наразі вирішується питання про спільне патрулювання наше та муніципальної поліції на катері, — сказав Гаркавюк. — Буде водний патруль у нас.

Відео дня

У прес-службі патрульної поліції Вінницької області зазначили, що плани створити водний патруль є, але коли він запуститься та як саме буде працювати, наразі невідомо.

Нагадаємо, що рік тому, виступаючи перед депутатами міської ради, очільник УПП Вінницької області Редван Усеінов вже говорив про створення екіпажів патрульних на катерах.

— Ми зможемо працювати від Клеверного мосту (що на виїзді з міста по вулиці Київській, — авт.), — сказав він. — І до Сабарова.

Читайте також:

У деяких містах України вже працює водний патруль. Серед обов'язків інспекторів — слідкувати за правилами безпечної поведінки на воді людей, які відпочивають, перевірка водного транспорту, боротьба з браконьєрством.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Svyatoslav Usatyuk

    Ще б водний кодекс їм, а не тільки катер)
  • Александр Балаганов

    ЮЖНЫЙ БУГ СЕГОДНЯ ПРЕДСТАВЛЯЕТ СОБОЙ ЗЛОВОННУЮ ЛУЖУ,ГДЕ КУПАТЬСЯ ОПАСНО ДЛЯ ЗДОРОВЬЯ И ЧТО ОНИ СОБИРАЮТСЯ ПАТРУЛИРОВАТЬ ЗА БЮДЖЕТНЫЕ ДЕНЬГИ.НЕУЖЕЛИ НА ДОРОГАХ И УЛИЦАХ ГОРОДА ИМ НЕЧЕГО ДЕЛАТЬ И ПРЕСТУПНОСТЬ ПОБОРАНА.КОНЕЧНО-ДЛЯ ТОГО ЧТОБЫ ГОНЯТЬ ЛЯГУШЕК,НАДО СРОЧНО ПАТРУЛЬНУЮ ПОЛИЦИЮ СОЗДАВАТЬ.
  • Anonymous

    велосипеды и кони уже были. они на дорогах порядка навести не могут а уже на воду собрались.

    а почему сразу не в космос. космические силы патрульной полиции для защиты земли от метеоритов и вторжения инопланетян.
  • Oleksandr Pyliavskyi

    А щоб кришувати браконьєрів...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:45 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up