Таксист, який віз дівчину-підлітка, «заломив» удвічі більше, ніж коштує поїздка

Фото ілюстративне
  • До редакції звернулася тринадцятирічна дівчина, назвемо її Аліна (бо попросила не вказувати її дані, хоча журналісту їх повідомила).
  • Розповіла, що учора, 25 травня, вона викликала таксі служби 555-555, бо потрібно було доїхати від палацу мистецтв «Зоря» до «Поділля-сіті».

Коли під’їхав таксист, вона попросила його заїхати ще в одне місце, яке розташоване на одній вулиці з кінцевою точкою, таксисту довелося чекати її у проміжному пункті призначення не більше двох хвилин.

У кінці поїздки таксист на синьому «Форді» сказав, що дівчинка винна йому 145 гривень. Та віддала гроші, але запідозрила, що сума надто велика. Цю історію вона розповіла нам.

У свою чергу ми зателефонували у службу і запитали про те, скільки коштує поїздка з їхнім водієм. Дівчина-диспетчер відповіла, що вартість посадки - 12 гривень, вартість одного кілометра - 7,5 грн. Таким чином, Аліна мала б заплатити не більше 70 гривень.

Відео дня

Наступним кроком стало те, що тато Аліни зателефонував знову ж таки у службу зі скаргою на водія. Повідомив прикмети авто та дані водія. У службі пообіцяли розібратися найближчим часом - чекатимемо на їхню остаточну відповідь.

Зокрема, диспетчерка також сказала потім, що водія вони вже знайшли і той каже, що віз Аліну у кілльа проміжних пунктів, а не в один, як каже дівчина. Ми знову перепитали її - сказала, що заїжджали ненадовго тільки в одне місце.

Увечері суботи дівчинка розповіла, що служба повернула всі кошти, витрачені на цю поїздку. Передала слова адміністрації про те, що репутація для них важлива, тому вони краще підуть на такий крок, хоч і не можуть встановити точний маршрут таксиста.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Туйчев Дмитро

    20хвилин.Я вам дуже вдячний за таке фото.Ждіт мене завтра в гості!
  • Віка

    чому вибрали ілюстративне фото саме автомобіля з іноземною реєстрацією?

    Вася reply Віка

    А ты хотел с российским триколором????

    Мы где работаем?
  • Без Имени

    Таксист на синьому «Форді»

    ОК. І до чого тут тоді фото сірого «Рено»?

    Я б на місці водія «Рено», на вас уже б до суду подав...
  • Артур

    Вам походу не має вже, що писати раз ви пишите про таку фігню!!!

    Такі випадки вже давно були, так само як нерасщет з водієм таксі...

    Всі люди і водії, і пасажири.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up