І це матір? Вінничанка задушила новонародженого та викинула у річку

І це матір? Вінничанка задушила новонародженого та викинула у річку

На Вінниччині сталася жахлива трагедія. Матір народила дитину та викинула тіло хлопчика. Жорстокість злочину вражає.

У середу, 18 липня 2018 року, чоловік виявив у воді неподалік берега у Ямполі Вінницької області  мертве немовля.

— Поліцейські провели ряд заходів для встановлення матері дитини. Серед перевірених у навколишніх селах сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, встановили 35-річну жінку, що  виховує чотирьох дітей разом із співмешканцем, — розказує т.в.о. начальника Ямпільського відділу поліції Сергій Лупов.

Зі слів жінки, немовля було небажане, тож вагітність вона приховувала. Дитину народила на березі річки та позбулася її, кинувши в воду.

Відео дня

Як з’ясувалось, зловмисниця  разом із співмешканцем періодично  зловживала спиртними напоями.

Лікарі встановили, що хлопчика задушили. За інформацією поліції, остаточну причину смерті немовляти встановить судово-медична експертиза.

Слідчі за цим фактом поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ст.117 КК України. За умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини передбачено  покарання до п'яти років позбавлення волі.

Службу у справах дітей повідомили для прийняття рішення відповідно до компетенції щодо можливості виховання в цій сім’ї чотирьох дітей.

Читайте також:

Чому жінки вбивають своїх дітей і куди можна подіти небажане немовля?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Next

    У самому центрі Вінниці, при монастирі під назвою «Згромадження Дочок Милосердя Каносіянок», уже більше п'яти років функціонує «Вікно життя», де жінки можуть таємно залишати новонароджених дітей. Специфіка дуже проста: жінка заходить з боку вулиці, відкриває віконце й кладе маля на спеціальний столик; у цей момент спрацьовує сигналізація й монахині з монастиря забирають дитину. У матері є п'ять хвилин, аби втекти й залишитись анонімною. Про це кореспонденту Vlasno.info повідомила секретар монастиря «Згромадження Дочок Милосердя Каносіянок» у місті Вінниці Марина Киричук.  Цей монастир є за католицьким костелом по вул.Соборній.
  • Танюшка Олицька

    То був не її чоловіка дитина, вона як каже що боялася що він дізнається що дитина не від нього, зараз він в бігах а вона в лікарні її охороняє поліція щоб не втекла. Жахи дитинку забрали в картонному ящичку та похоронили в картонному ящичку! Не можливо читати таке та слухати, на таке дивишся і сльози на очах, це ж яким треба бути щоб вбити свою кровиночку рідненьку, ми ж за ради цих маленьких сокровищ і живемо!  Жалко що за вбивство дитини дають до 8 років. Якби я могла встановити закон то дала б повічно що там мучилася а потім задушили і втопили як вона з ним зробила зі свою дитиною (!

    Альона reply Танюшка Олицька

    На слідственному експерименті навіть глазом не моргнула все розказала і показала...
  • Вера Головюк

    їм потрібно давати подібне щоб другій було неповадно а то багатьом сходить з рук ноги розставляти знає як а виховувати дітей незнає понапиваються я вибачаюсь і лізти одне на одного вона ліпше купить горілки ніж протизачаточні і хай неробить ніхто їх психічно хворими всі значить хто скоює злочин всі психологічно именно хворі а незабагато наші бабусі після війни виховували по багато дітей в тяжкі роки і нікому в голову неприходило викинути чи забити дитину
  • Инна Гаврилюк

    Вікно ,яке дає шанс пустує.У католицькому храмі на Соборній.Мабуть замало інформаціі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up