Двоє вінничан спіймали грабіжника, який тікав із сумкою їхньої сусідки

Двоє вінничан спіймали грабіжника, який тікав із сумкою їхньої сусідки
  • Жінка з дочкою була в одній кімнаті, а в другій – нишпорив злодій.
  • Вінничанка побачила грабіжника у вікно, коли він тікав з її сумкою.
  • Наробила галасу – і злочинця зловили сусіди. 

Про затримання бувалого вінницького злодія на гарячому розповіли в місцевій прокуратурі. Чоловіка, не раз судимого за майнові злочини, зловили на грабежі містяни, які опинилися поруч, коли злодій тікав зі здобиччю – сумкою з гаманцем.

– До працівників поліції 13 вересня із заявою про пограбування звернулась 31-річна місцева мешканка. Вона повідомила, що неподалік її будинку двоє чоловіків затримали грабіжника, який забрав сумку та гаманець з її житла, – говорить прокурор Вінницької місцевої прокуратури Лариса Вітковська. – Слідчо-оперативній групі зловмисника передали сусіди, які почули крик жінки про допомогу та спіймали його.

Пограбована жінка, за даними слідства, разом з дочкою була в кімнаті та чула, що в помешканні ще хтось є. Злодій в цей час нишпорив у пошуках цінностей. Вінничанка побачила його через вікно, коли чоловік утікав з її сумкою у руках, та здійняла галас. Чоловіки-сусіди не розгубилися, схопили тікача і утримували його до приїзду поліції.

Відео дня

– Затриманому вже повідомили про підозру, – говорить Лариса Вітковська. – За вчинення грабежу, поєднаного з проникненням у житло, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.


Читайте також: 

П'яний коп-мародер з Вінниці обікрав після пожежі Солом'янський суд

Працівниця «Ощадбанку» привласнила більше 16 тисяч гривень
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up