Поліція просить допомогти розшукати двох чоловіків, які могли вчинити замах на вбивство

Поліція просить допомогти розшукати двох чоловіків, які могли вчинити замах на вбивство

Правоохоронці Вінниччини просять допомогти встановити місце перебування правопорушників. Чоловіків підозрюють у вчиненні замаху на вбивство.  

Так, поліція шукає 43-річного Тараса Журавля та 32-річного Сергія Челована.

Ось їх фото:

Челован  Сергій Анатолійович
Журавель Тарас Михайлович

— Якщо комусь відоме місце перебування розшукуваних осіб, прохання повідомляти за телефонами:(04335) 59-33-22, 59-43-89, 59-43-88 або «102». Конфіденційність гарантовано, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Жора

    Я в шоке)))) менты просят помощь в поиске преступников.....  Так вам же  известны их мобильные номера телефонов.... Через провайдеров мобильной связи  ведь МВД может найти все входящие и исходящие номера  которые были у них на телефоне. А там дело техники.....



    зы. берите пример  с Путина... Россия захотела получить новейшие крылатые ракеты США, и также захотела проверить свои  станции помех систем РЭБ(радиоэл. борьбы). Сделали там в Сирии шумиху с хим оружием, спец агенты подняли шум в мире... И тупой Трамп закинул туда свои крылатые ракеты, Россия проверила систему РЭБ , и две ракеты не разорвались, одна из них новейшая. Эти ракеты уже изучают в России.



    Также  у нас в Виннице раньше в  МВД работали спецы, не то что сейчас. в 70-80 годы один офицер зашел вечером выпить 100 гр в кафе. Но хулиганы  бандиты  увидели у него  деньги, и после выхода из кафе  его просто убили  и ограбили. В то время  никто  с МВД не обращался к населению Винницы  с вопросами по этому делу... Просто из Киева приехала  из СБУ (тогда КГБ)   молодая пара, парень и девушка.(примерно 25 лет им обоим). Они просто внедрились по местам  развлечения  и выпивки . вообщем там где молодежь отдыхает по вечерам.

    Через неделю убийцы были найдены..... Это реал было в Виннице, не фейк.

    Вячеслав Керницкий reply Жора

    наша  полиция  не  может штраф  выписать  авто  припаркованмоу  с нарушением ибо не  знают где искать владельца))))

    о чем  дальше говорить?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up