«Закрутку по-вінницьки» поліція супроводжувати не буде? Графік марафону

«Закрутку по-вінницьки» поліція супроводжувати не буде? Графік марафону
  • В неділю, 24 вересня 2017 року, в Вінниці стартує 100-кілометровий велопробіг.
  • Організатор «Закрутки по-вінницьки. Соточка» Олександр Царевський відкрив деякі секрети івенту. 
  • Чи відбудеться все ж таки головна подія велоспільноти, читайте далі.

У Вінниці стартує  100-кілометровий марафон «Закрутка по-вінницьки. Соточка». В неділю, 24 вересня 2017 року, близько 300 велосипедистів проїдуть територіями Вінницького, Липовецького та Калинівського районів.

- В рамках пробігу відбудеться декілька фестивалів: Польової кухні, Шоломоманія, Реконстукторів,  Кави,  Тест-драйв. На учасників та глядачів чекає різноманітна культурна програма, - розказує журналістці «20 хвилин» Олександр Царевський.

Маршрут велопробігу

Вінниця (крива) – Вінницьки Хутори – Стадниця – Приборівка – Турбів – Нова Прилука – Калинівка – Гущинці – Мізяків – Стрижавка – Вінниця (ТРЦ «PlazaPark»).

Відео дня

За словами організатора пробігу, маршрут був узгоджений з обласним поліцейським управлінням.

- Але не зважаючи на це, нам повідомили, що нас перекинули на міську поліцію. А в Вінниці нам сказали, що всі узгодження мають відбуватися з погодженням Києва. Ми зараз намагаємось шукати шляхи для забезпечення безпеки учасникам заходу, - зазначає Царевський.

Графік марафону:
8:00 – 8:30 – Стартовий майданчик (за авторинком/поворот на Порпурівці) формування команд волонтерів на КП в Новій Прилуці, Калинівці, Мізякові. Інструктаж команд КП
8:10 – 9:50 – Відкриття реєстрації, підготовка старту
9:50 – 9:55 Інструктаж учасників веломарафону
10:00 – Старт категорії «Шосе»
10:05 – Старт категорії «мтб+» і «поза заліком»
10:30 – Відкриття КП Нова Прилука
11:00 – Відкриття КП Калинівка
11:30 – Відкриття КП Мізяків
12:00 – Відкриття Фінішу (ТРЦ Plaza Park)
13:00 – Нагородження переможців в категорії «Шосе» (залік еліта)
13:30 – Нагородження переможців в категорії «Шосе» (залік Аматори)
14:00 – Нагородження переможців в категорії «Шосе» (залік Майстри+)
14:30 – Нагородження переможців в категорії «МТБ+»
17:00 – Закриття фінішу

Варто зазначити, що на фініші розгорне своє наметове містечко театр середньовічної реконструкції „Знатний Двір". Кожен з учасників і гостей івенту зможе випробувати своє вміння в стрільбі з лука. Інструктори покажуть ази цього давнього мистецтва. Крім того будуть показові виступи реконструкторів, фотозона і невеличкий ярмарок. Кожен з учасників і гостей зможе відчути себе бійцем і осягнути ази володіння мечем - правда мечі і захист будуть надувні.

Як можна взяти участь?

Щоб взяти участь у «соточці» потрібно обрати свою категорію та зареєструватися. 

Реєстрація відбувається на сайті "Критична маса Вінниця".


Категорії: «Еліта чоловіки» та «Еліта жінки»; «Майстри +»; підкатегорії «Аматори чоловіки» та «Аматори жінки»; категорія МТБ+ підкатегорії «Чоловіки» та «Жінки» або поза заліком (тобто фанова категорія для велосипедів будь-якого типу, без призових місць, але з відображенням часу проходження дистанції в загальній таблиці учасників).

Запрошують також й волонтерів:

 

Веломарафон «Закрутка по-вінницьки. Соточка» проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, велосипедного спорту і велосипедного туризму серед населення, розвитку аматорського велоруху в Україні. Марафон є фановим заходом і спрямований в першу чергу на пропаганду здорового способу життя. Змагальна складова присутня, але не є пріоритетною для організаторів.

Подивіться відео з висоти пташиного польоту, яке знімали під час минулорічного заїзду:

Оргaнізaтори: ініціaтивнa групa «Критичнa мaсa Вінниця», зa підтримки Упрaвління у спрaвaх сім’ї, молоді тa спорту Вінницької міської рaди і ГО «Вінниця мобільнa».

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Серж Волчег

    От нравится свистеж от царя

    ""Марафон є фановим заходом і спрямований в першу чергу на пропаганду здорового способу життя."" страховка..шлемы...деньги....

    Вот 50 ка для всех. а ето пародия....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up