Таксист, який віз дівчину-підлітка, «заломив» удвічі більше, ніж коштує поїздка

Фото ілюстративне
  • До редакції звернулася тринадцятирічна дівчина, назвемо її Аліна (бо попросила не вказувати її дані, хоча журналісту їх повідомила).
  • Розповіла, що учора, 25 травня, вона викликала таксі служби 555-555, бо потрібно було доїхати від палацу мистецтв «Зоря» до «Поділля-сіті».

Коли під’їхав таксист, вона попросила його заїхати ще в одне місце, яке розташоване на одній вулиці з кінцевою точкою, таксисту довелося чекати її у проміжному пункті призначення не більше двох хвилин.

У кінці поїздки таксист на синьому «Форді» сказав, що дівчинка винна йому 145 гривень. Та віддала гроші, але запідозрила, що сума надто велика. Цю історію вона розповіла нам.

У свою чергу ми зателефонували у службу і запитали про те, скільки коштує поїздка з їхнім водієм. Дівчина-диспетчер відповіла, що вартість посадки - 12 гривень, вартість одного кілометра - 7,5 грн. Таким чином, Аліна мала б заплатити не більше 70 гривень.

Відео дня

Наступним кроком стало те, що тато Аліни зателефонував знову ж таки у службу зі скаргою на водія. Повідомив прикмети авто та дані водія. У службі пообіцяли розібратися найближчим часом - чекатимемо на їхню остаточну відповідь.

Зокрема, диспетчерка також сказала потім, що водія вони вже знайшли і той каже, що віз Аліну у кілльа проміжних пунктів, а не в один, як каже дівчина. Ми знову перепитали її - сказала, що заїжджали ненадовго тільки в одне місце.

Увечері суботи дівчинка розповіла, що служба повернула всі кошти, витрачені на цю поїздку. Передала слова адміністрації про те, що репутація для них важлива, тому вони краще підуть на такий крок, хоч і не можуть встановити точний маршрут таксиста.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Туйчев Дмитро

    20хвилин.Я вам дуже вдячний за таке фото.Ждіт мене завтра в гості!
  • Віка

    чому вибрали ілюстративне фото саме автомобіля з іноземною реєстрацією?

    Вася reply Віка

    А ты хотел с российским триколором????

    Мы где работаем?
  • Без Имени

    Таксист на синьому «Форді»

    ОК. І до чого тут тоді фото сірого «Рено»?

    Я б на місці водія «Рено», на вас уже б до суду подав...
  • Артур

    Вам походу не має вже, що писати раз ви пишите про таку фігню!!!

    Такі випадки вже давно були, так само як нерасщет з водієм таксі...

    Всі люди і водії, і пасажири.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up