За шість мільйонів гривень у Вінниці почистять та зріжуть кілька тисяч дерев

За шість мільйонів гривень у Вінниці почистять та зріжуть кілька тисяч дерев

У Вінниці обріжуть три тисячі дерев та викорчують декілька десятків пеньків. На все це планують витратити 6 мільйонів гривень.

Про це йдеться у тендерній документації опублікованій на сайті закупівель "Prozorro".

У документі вказано, що у місті протягом 2018 року планують знести дерева площею 4 тисячі метрів кубічних, обрізати 3 тисячі штук дерев та видалити 750 пнів.

Також зазначається, що роботи проводитимуть на прибудинкових територіях.

Відео дня

Загалом на це планують витратити 6 мільйонів 576 тисяч 450 гривень. Розпочнуться роботи з 1 березня та триватимуть до кінця року.

До речі, які саме породи дерев виріжуть невідомо.

Зрізенне гілля вивозитимуть на звалище за 30 кілометрів від міста. Однак, згідно технічних вимог, виконавець робіт вправі сам визначити спосіб та місце утилізації деревини.

Свої пропозиції на участь у тендері можна подати до 6 лютого 2018 року.

Нагадаємо, цього року в Центральному парку зріжуть 136 дерев.

Читайте також:

Конфлікт інтересів: жителі будинків по вулиці Порика не поділили дерева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ols Kat

    Я готовий восени пихати в землю жолудi. Скажiть де можна - я напихаю штук 50
  • Олексій

    Враховуючи вартість деревини від повторної реалізації, сума шахрайська.

    Margo luitskih reply Олексій

    Вот смотрю, а Вы, несомненно мастер, оперировать информацией, которой не владеете)) С чего выводы то делаете? С собственной головы? Чего не знаю, сам придумаю? ... " Лікуватись потрібно, а не умови ставити що різати" Не Вам решать! каждый высказывает свое мнение. А по поводу цен, и реализации древесины, читайте и знать будете условия срезки и обрезки деревьев. А нет предлагайте себя, как исполнителя работ, посмотрим потом и поговорим. Я Вам даже платочек подарю, чтоб слезы свои утерли) Пусть каждый занимается своей работой, а то языками трепать, мастера, блин. Предлагайте решения проблемы, а не язвите по-поводу сложившейся ситуации

    Олексій reply Margo luitskih

    Та ви що! Бєднєнькі, нашій міськраді ще додації подавай!  ЗІЛ дров коштує 2500-4000 грн, власне, ваші бригади алконавтів тільки кругляк на місці нарізають і забирають. Хворост їх не цікавить. З таким успіхом на таку халтуру підрядника знайти як пальцями клацнути, навіть і вишку організують. То ви траву під корінь щоліта вирубуєте у дворах разом з здиранням кори з саджанців що потім нічого не росте, то дерева повністю винищуєте, то все солите щоб саме засохло... Ви свою роботою якраз не займаєтесь, ви займаєтесь ШКІДНИЦТВОМ і відмиванням грошей. Я прикладів можу дуже багато перерахувати, але, не офісному планктону, яким ви є.
  • юра артюхов

    ну давайте жити в чагарниках і при черговому обледенні молитись щоб на голову якась гиляка прилетіла  або  сидіти без світла цілими днями  через обірвані лінії. Вважаю що на   прибудинковій території зелена зона повина бути з невеликими охайним деревами .
  • Anonymous

    Зрізенне гілля вивозитимуть на звалище за 30 кілометрів від міста. - не надо 3,14здеть, все деревья идут на отопление Винницазеленуничтож и кафешки горисполкомовских чинуш на окружной.

    Ols Kat reply Anonymous

    згідно технічних вимог, виконавець робіт вправі сам визначити спосіб та місце утилізації деревини

    Margo luitskih reply Ols Kat

    абсолютно верно.

    Студия Ремонта reply Anonymous

    Це Ви по собі судите?  Уважно читайте пропозицію тендеру на prozorro, та не засмічуйте коментарі фальшивими фактами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up