«Нива-В» не змогла пройти «Таврію» і вибула з Кубку України

«Нива-В» не змогла пройти «Таврію» і вибула з Кубку України

Матч між «Нивою-В» і «Таврією» в рамках другого раунду Кубку України з футболу відбувся сьогодні, 27 липня, в Новій Каховці (Херсонська область), на стадіоні «Енергія».

«Нива-В» вийшла на поле у такому стартовому складі: Бабійчук (в), Хохлов, Темирівський, Браславський, Брижчук, Катрюк, Осадчий, Овчар, Борячук, Нгаха, Андрєєв. Запасні: Асаула(в), Дугієнко, Яськов, Маляренко, Бреус, Загалевич, Карвацький.
У першій половині першого тайму ініціативою володіли кримчани. Вони створили два моменти для взяття воріт Потім вінничани вирівняли гру. Чудовий шанс для взяття воріт кримців був у Тимофія Брижчука, але він вдарив вище поперечини. Також непогано пробивав наш захисник Сергій Андрєєв. Гра йшла з перемінним успіхом, але наприкінці тайму нивівці краще контролювали м’яч.

На 61-й хвилині «Нива-В» вийшла вперед. Гол забив форвард Ігор Маляренко, який вийшов на заміну замість Ярослава Браславського. 0:1! Подвоїти рахунок на 75-й хвилині міг з пенальті капітан вінничан Колінс Нгаха. Перший раз він вразив ціль, але суддя не зарахував – мовляв, вдарив без свистка. Вдруге Колінс, на жаль, вдарив вище воріт. Давно такого не було, що наш капітан не забивав з 11-метрової відмітки.  

Гра все більш ставала напруженішою. Це призвело до видалення з поля. У складі «Ниви-В» червону картку на 75-й хвилині отримав захисник Олександр Дігієнко, який вийшов на заміну. Отже, наша команда залишилася в меншості.  

Відео дня

Останні хвилини пройшли під знаком «Таврії». Команда, яка цього сезону повернулася на професійний рівень, прагнула уникнути домашньої поразки. Вона постійно накочувала хвили атак на ворота Максима Бабійчука. І кримцям вдалося на 85-й хвилині зрівняти рахунок (гол забив Жавко) 1:1.

Довелося в меншості грати ще два додаткових тайми. На 103-й хвилині кримцям вдалося вирвати перемогу (гол забив Масюткін). 2:1 – «Нива-В» залишає Кубок України. Тепер чекаємо звитяг від наших футболістів у чемпіонаті країни.  

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up