У православних вірян розпочався Великий піст 2024, під час якого не можна їсти продукти тваринного походження. А дехто добровільно від них відмовляється, зокрема, через захворювання чи з етичних причин.
Але харчуватися смачно та різноманітно можна навіть без м'яса, молочних продуктів і яєць. Рецепти дивіться у матеріалі!
Зберігайте рецепт чудової сирної паски, яку навіть не треба випікати, від відомого українського кулінара Євгена Клопотенка. Вона виходить красивою та ніжною, з м’яким вершковим смаком, ароматом ванілі й цедри на додачу.
Начинку для таких пиріжків можна брати будь-яку на власний смак.
Готуємось до Великодня. Нижче — рецепт паски без дріжджів, яка довго залишатиметься свіжою, а її приготування не займе багато часу.
Галицькі господині можуть похизуватися сотнями рецептів різноманітних смачних пляцків. Серед найкращих — є «Ейфорія».
Святковий стіл завжди прикрашають різноманітними смачними стравами. Серед усіх цих смаколиків особливе місце займає пиріг з вишнями – ніжний, ароматний і дивовижно смачний.
Панетоне – традиційна італійська страва на Великдень. Ця випічка, наповнена сухофруктами та горіхами, виходить ароматною, пишною і дуже смачною.
У православних вірян розпочався Великий піст 2024, під час якого не можна їсти продукти тваринного походження. А дехто добровільно від них відмовляється, зокрема, через захворювання чи з етичних причин. Але харчуватися смачно та різноманітно можна навіть без м'яса, молочних продуктів і яєць. Рецепти дивіться у матеріалі!
Салат з буряком — універсальна страва. У неї можна додавати яблуко, мандарини, капусту і навіть оселедець чи скумбрію.
Весна – пора редиски та перших смачних тепличних овочів. Важко втриматися, щоб не приготувати з них ароматний та поживний салат.
Яблучний штрудель – символ традиційної австрійської кухні, який завоював серця гурманів.