Святкуємо разом: ТОП-6 концертів до Дня Незалежності

Святкуємо разом: ТОП-6 концертів до Дня Незалежності
  • Вже зовсім скоро 24 серпня, а це значить, що всі українці будуть святкувати 27 річницю Незалежності України.
  • Ми зробили підбірку заходів, які відбуватимуться в різних містах країни для того, щоб ви змогли запланувати святкові вихідні та гарно провести час.

 

Мова йде здебільшого про концерти відомих артистів, адже в Україні з'явилась чудова традиція, коли вітчизняні артисти святкують День Незалежності на великих майданчиках.

Отже, розказуємо куди слід поїхати та кого послухати 24 серпня.

Київ

Цього року у столиці знову лунатимуть відомі пісні гурту «Океан Ельзи». Святослав Вакарчук став першим, хто виявив ініціативу святкувати День Незалежності в компанії тисячі українців. Сталося це ще у 2014 році на «Львів Арені». Далі були Маріуполь, Київ,  Одеса, Дніпро та Харків. Цього року знову Київ. Анонсували концерт ще рік тому і вже 24 серпня на НСК «Олімпійський» одноголосно звучатимуть улюблені пісні мільйонів. Квитки ще є у продажі.

Відео дня

Ціна: від 550 до 2500 гривень

Ужгород

В Ужгородському замку очікується не менш цікава і особлива подія. Українські гурти Vivienne Mort, 5'Nizza та Hudaki Village виступлять на одній сцені. Це справжня українська музика, яка точно не залишить нікого байдужим, адже кожен із виконавців має свій особливий стиль. Vivienne Mort – інді-рок гурт, який голосно заявив про себе на минулорічному нацвідборі на Євробачення. Голос солістки Даніели Заюшкіною точно не сплутаєш із жодним іншим. Гурт  5'Nizza – це вже класика. Хто не знає пісню «Я солдат»? Сергій Бабкін та Андрій Запорожець точно підготували щось особливо, аби відсвяткувати цей день яскраво. Що стосується Hudaki Village, то тут повна автентичність та фольклор. Саме те, що точно повинен почути кожен українець 24-го серпня.

Ціна: 450 гривень

Одеса

Місто біля Чорного моря цього року найбільш родюче на концерти – обирай на будь-який смак. Отже у Літньому театрі на Морвокзалі виступить молода популярна українська виконавиця Ірина Федишин.

Ціна: від 220 до 1200 гривень

Крім того, підтримувати чорноморський драйв та адреналін буде гурт «Время и Стекло». Неймовірно популярний дует Наді Дорофєєвої та Позитива виступить на пляжі Аркадія в нічному клубі «Ібиця». Цього дня можна буде відірватися на повну під ритмічні звуки найпопулярніших пісень.

Ціна: 350, 500 гривень

Ще один проект від Мozgi Еntertainment – NK (Настя Каменських) також запалюватиме по-сусідству від колег «Время и Стекло». В нічному клубі «Ітака» прозвучать нові хіти співачки, які миттєво займають перші позиції у вітчизняних хіт-парадах.

Ціна: від 200 до 600 гривень

Запоріжжя

День Незалежності із прихильниками вирішив святкувати й гурт «Табула Раса». Невмираючі хіти «Восток» та «22» звучатимуть цього дня в пабі «Бульбульдог». Проте гурт обіцяє й нові пісні з останнього альбому. Тому концерт стане хорошою нагодою змінити звичайне святкування на більш драйвове та душевне разом із музикантами гурту.

Ціна: 250 гривень

Звичайно, дуже дивно, що цього року Тіна Кароль, Олег Винник та Оля Полякова не забронювали жодного міста для свого концерту. Але список із заходів вже дуже потужний, тому скоріше купуйте квитки і організовуйте свої святкові вихідні якнайкраще.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Знание - сила

    Концерты в честь доллара 1 к 29.
  • Задунайский Торонтуй

    Какой отстой, мамадарагая...
  • Знание - сила

    "День незалежності" від кого? Від Сполучених штатів?

    Natalka Melnyk reply Знание - сила

    від рагулів, які хочуть з-за бугра гівно докинути, і ніяк не можуть )))

    через це ще більше гівном піняться.

    Знание - сила reply Natalka Melnyk

    О...! Це ти бігаєш с "патретом" Бандери в вишиванці? Від рагульки дирявої чую... Твоїх батьків йще в проекті не було, як ми с "Торонтуєм" будували Вінницю. А ти що побудувала?Ходити в вишиванці з патретом прислужника Гітлера і верещати "Слава Україні"?

    Сначала вылезь из под американского полосатого матраса, потом будешь ебалом торговать...

    Задунайский Торонтуй reply Natalka Melnyk

    Да, слабо вам за бугор.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up