Поліція розкрила вбивство подружжя на Старому Місті. Шокуючі подробиці

Поліція розкрила вбивство подружжя на Старому Місті. Шокуючі подробиці

Двоє раніше судимих чоловіків по-звірячому вбили літне подружжя. Бандити  увірвались в будинок та катували чоловіка і дружину. За висновками експертизи, чоловіка задушили, а жінку – забили до смерті.

В вівторок, 19 вересня 2017 року, вранці рятувальники гасили пожежу в будинку на вулиці Пластова. Рятувальники виявили обгорілі тіла двох людей з ознаками насильницької смерті. На тілах  загиблих були побої, а в чоловіка були зв’язані руки. Про це повідомили в поліцію.

У будинку було все перевернуто – розрізані м’які іграшки, розкидані речі, перевернуті ліжка.

Відео дня

Загиблими виявились господарі будинку - 76-річний чоловік та його 68-річна дружина. 

«Характер поранень та обставини вказували, що злочин вчинено з корисливих мотивів. Відпрацювавши найближче оточення загиблих пенсіонерів, поліцейські встановили, що напередодні трагедії вони продали будинок. Працівники поліції вжили усіх заходів для розкриття цього резонансного злочину. Не зважаючи на те, що значна частина речових доказів, які б допомогли виявити зловмисників, була знищена під час пожежі, поліцейським вдалось натрапити на їх слід. Протягом доби в результаті проведених оперативно-розшукових заходів оперативники затримали на території обласного центру одного правопорушника, а згодом й другого», -  розповів т.в.о. керівника поліції Вінниччини Сергій Сокиран.

Це були раніше судимі 46-річний та 35-річний вінничани. Старший з них сидів за замах на вбивство, а молодший - за вбивство та згвалтування.

За інформацією поліції, старший з чоловіків співмешкав з ріелтором, яка займалась угодою продажу будинку потерпілих. Жінка розказала йому, коли підпишуть угоду.

«Знайшовши собі спільника, чоловік почав готуватись до злочину.  За декілька днів до цього вони отруїли собаку подружжя, а в ніч на 19 вересня проникли на територію їхнього домогосподарства та напали на пенсіонерів. Чоловіка зв’язали та жорстоко побили – за висновками медиків він загинув від асфіксії кров’ю, жінка також загинула від численних побоїв. Аби приховати сліди злочину, вони підпалили будинок своїх жертв», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Чи знайшли гроші, правоохоронці ще не знають. Підозрювані затримані в процесуальному порядку.   

Слідчі відкрили кримінальне провадження за п.1, п.6 ч.2 ст. 115 КК України. За умисне вбивство загрожує довічне ув’язнення.

Слідство триває.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Андрей Родюк

    Для таких убл,дков должна существовать смертная казнь!

  • Богдан Пупкин

    наводчики и звери были давно и будут если не принимать мер еще в самом начале так сказать...  

    "Це були раніше судимі 46-річний та 35-річний вінничани. Старший з них сидів за замах на вбивство, а молодший - за вбивство та згвалтування."  

    Вот скажите мне пожалуйста, зачем выпускать таких гоблинов?  Продумайте так что бы такие уже не выходили на волю. Зачем оно нужно в  и без того хромающем обществе?  Вы посмотрите в ближайшем общественном транспорте, сколько таких уродов, по улицам ходят и только смотрят как бы что то спи...ть. Хватит гуманности!  И тогда не будет больше таких сюжетов!

    Дудорга Олена reply Богдан Пупкин

    Да вы правы Богдан посмотрите какой ужас творится  скоро страшно будет  выйти на улицу .
  • Санёк Богатчук

    А может  наводчики покупатели?...
  • Anonymous

    Ще треба ріелторшу за ж**у взяти. Вона ж наводчиця.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up