19-річний вінничанин стріляв на дитмайданчику. Відео ситуаційного центру

19-річний вінничанин стріляв на дитмайданчику. Відео ситуаційного центру

За вихідні працівники Ситуаційного центру виявили 67 правопорушень. Зокрема, п’яний "в стельку" чоловік не втримався на ногах та завалив трамвайну зупинку. Що ще розказали та показали, читайте далі.

У свіжому випуску телепередачі «Світанок», за 19 березня 2018 року, показали відео, на якому 19-річний вінничанин стріляв на дитячому майданчику. Щоправда, це було вночі. Тому, на щастя, ніхто не постраждав. Поліція приїхала на виклик та втихомирила дебошира.

Також до програми потрапили кадри, на яких п’яний чоловік на вулиці Максимовича не втримався на ногах та завалив зупинку.

Відео дня

Крім того, камери зафіксували, як на вулиці архітектора Артинова чоловік вибив скло в автівці «Мерседес» та викрав сумку з ноутбуком.

Деталі дивіться у відео:

Нагадаємо, що двоє чоловіків вирішили розібрати тротуар на Центральному мосту, щоб здати на металобрухт. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 На Вінниччині ввели обмеження використання електрики підприємствами 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up