Suzuki. 26 тисяч гривень в подарунок - в честь відкриття (Новини компаній)

Suzuki. 26 тисяч гривень в подарунок - в честь відкриття (Новини компаній)

Якщо бути точними, то власне відкриття нового офіційного дилерського салону Suzukі - ДП “Автотрейдинг-Винница”, що знаходиться на вул. Київській, 175, відбулося ще 1 вересня. Але що значить такий проміжок часу в порівнянні з більш ніж 100-річною історією існування цієї японської компанії?

Та за цей час автосалон у Вінниці відвідала не одна сотня потенційних покупців і просто автолюбителів, вже продано вражаючу кількість автомобілів, було проведено десятки тест-драйвів.
 
За чим же приходять покупці до автоцентру Suzuki? За гарантією бездоганної якості, стилем, функціональністю і хорошими цінами!
 
На сьогоднішній день основною сферою діяльності компанії Suzuki є виробництво малолітражних автомобілів, мотоциклів, моторів для човнів. Щороку в світі продається більше двох мільйонів автомобілів та трьох мільйонів мотоциклів. Офіційний дилер Suzuki в м.Вінниця займається не лише продажем, а й післяпродажним обслуговуванням автомобілів.
 
 
Дмитро Янов, керівник відділу продажів ДП “Автотрейдинг-Винница” 
 
“ Я повністю задоволений динамікою продажів та інтересом у відвідувачів. Чесно кажучи, навіть не очікував такої зацікавленості автомобілями. Мабуть, вся справа в яскравому дизайні, комфорті, керованості кросоверів Suzuki та найголовнішому в наш час аспекту – доступній ціні на японські кросовери при технічних характеристиках, що передбачають мінімальні витрати палива. 
 
Для тих же, хто немає змоги купити авто за готівку або звик купувати в рострочку, діє програма кредитуввання від імпортера «Suzuki Finance» з привабливими відсотковими ставками. До того ж валюта фінансування - гривня, без привязки до іноземної валюти.”
 
В салоні неабиякою популярністю користуються новинки. Так, оновлений SX4, який був представлений лише в жовтні, вже знайшов своїх шанувальників, модель дійсно вдала і чимало щасливчиків-покупців вже впевнилися в цьому, тестуючи новим кросовером дороги Вінничини. 
 
Приємно дивують покупців також акційні пропозиції. Так, в рамках акції від ДП «АВТО Інтернешнл», вінничани мають змогу отримати до 26 тисяч гривень* знижки на популярні моделі SUZUKI Grand Vitara, Vitara і Swift! Акція діє в офіційній дилерській мережі, щоправда на обмежену кількість автомобілів, лише до 15 грудня 2016 р.
 
На сьогодні легендарний кросовер SUZUKI Vitara можна придбати по ціні від 415 000 грн. 
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Ціни на позашляховий повнопривідний флагман SUZUKI Grand Vitara з системою 4х4, що допомагає водієві отримувати задоволення від водіння як на асфальтованих трасах, так і на бездоріжжі, зараз починаються з 593 000 грн.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Компактний і динамічний SUZUKI Swift з автоматичною трансмісією можна придбати по ціні від 372 900 грн.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
 
Погодьтеся, перед таким пропозиціями встояти неможливо!
 
Окрім можливості комфорного і вигідного придбання авто, компанія пропонує ряд додаткових опцій обслуговування. Якщо ви маєте авто, якому декілька років, але не маєте часу самостійно продавати – без проблем. При автоцентрі працюють фахівці , що безпосередьо займаються Trade-in.
 
В офіційному сервісі на високому рівні виконується технічне обслуговування автомобілів марки Suzuki, здійснюється їх гарантійний ремонт, діагоностика на новому устаткуванні, ремонт двигуна, встановленя додаткового обладнаня, кузовний ремонт, фарбування автомобілів, працює шиномонтаж.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Більше інформації про автомобілі і знижки - на сайті  suzuki.vn.ua
 
Завітайте в салон ДП «АВТОТРЕЙДІНГ-ВІННИЦЯ», що знаходиться в м. Вінниця, вул. Київська, 175
тел: (0432) 55-60-60
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up