Вінничанам в жовтні подобалася Toyota. Аналіз авторинку Вінниці та області

Вінничанам в жовтні подобалася Toyota. Аналіз авторинку Вінниці та області

В жовтні 2017 року найпопулярнішою маркою в регіоні стала Toyota. По моделям в лідерах –Renault і Volkswagen.

Експерти зробили аналіз авторинку міста Вінниця та Вінницької області. За інформацією сайту "RST", в жовтні 2017 року в Вінниці та області продали 162 нових автомобілів.

  • Сума покупок нових легкових машин склала майже п’ять мільйонів доларів.
  • Половина куплених автомобілів – вартістю від 17 до 35 тисяч доларів.
  • Середня ціна авто в регіоні становить 29 тисяч доларів.

Найпопулярнішою маркою в регіоні стала Toyota. Одразу за нею –Renault і Volkswagen.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Toyota RAV4 у Вінниці на Automoto.ua.

Якщо розглядати по моделях, то лідирує Renault Logan, яких продали 12 авто. На другому місці Volkswagen Golf - 10 авто. Також популярними моделями у жовтні були Toyota RAV4 (9 авто)  і Renault Duster (8 авто)

Відео дня

Варто зазначити, що в Україні минулого місяця продали понад 7 тисяч нових автомобілів на суму 206 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.

Для порівняння, у вересні у Вінниці та області продали 187 нових автомобілів. Це був восьмий результат серед усіх регіонів. У серпні у регіоні продали 156 автомобілів. Сума покупок тоді склала майже 4 млн доларів США.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    "Найпопулярнішою маркою в регіоні стала Toyota. Одразу за нею –Renault і Volkswagen. Якщо розглядати по моделях, то лідирує Renault Logan"

    Як це "Тойота" може бути "найпопулярнішою",якщо лідирує "Рено"? І чхати,"логан" чи "Дастер",чи ще яка фігня-головне,що це "Рено".

    Юра reply Anonymous

    ну так написано ж, що сама популярна МАРКА - тойота, а МОДЕЛЬ - рено логан.....якщо простіше, то серед автомобільних брендів найбільше купували тойоти (так, в них не тільки камрі і рав4 є, а й інші моделі), а рено логан - сама продаваєма конкретно серед моделей авто

    Anonymous reply Юра

    Юра,ти сам зрозумів,що написав? "Найбільше купували "Тойоти",а "Логан"-"сама продаваєма" модель... Якщо "Логан"-"сама продаваєма"-то "Тойот" АЖ НІЯК не можуть купувати найбільше. І пофіг,яка модель.

    Юра reply Anonymous

    Тобто, якщо куплять 10 різних моделей тойоти по 1 штуці, а серед рено куплять тільки 2 логана, а інші моделі взагалі не будуть купувати, то рено виходить більш популярна, бо купили 2 шт? і пофіг, що відношення 10 до 2?

    Anonymous reply Юра

    Юра,твоє прізвище не Бобрусь?

    Юра reply Юра

    щоб було ще зрозуміліше: "Титул самой популярной марки на украинском рынке сохранила за собой Toyota, машины которой выбрали 1,144 тысяч покупателей. В результате сентябрьские продажи Toyota относительно 2016 года выросли на 36%", - говорится в сообщении.

    Согласно сообщению, второе место завоевал Volkswagen, чьи продажи выросли в 2,6 раза до 757 новых авто.

    С результатом 712 машин и ростом 37% к сентябрю 2016 года на третье место опустилась Renault."

    Тобто Тойот купили приблизно в 1,5 раза більше, ніж Рено, що мабуть і робить їх більш популярним автомобільним брендом (або маркою, як в статті написано).

    Задунайский Торонтуй reply Anonymous

    Это ж Бобрусь. У нее все через ж

    Fenrir Fenrirsulfr reply Anonymous

    *****

     

    Anonymous reply Fenrir Fenrirsulfr

    Швидше за все VIP-клієнт :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up