Моторошна ДТП під Вінницею: три автівки та швидка зіткнулися. Є постраждалі ОНОВЛЕНО

Моторошна ДТП під Вінницею: три автівки та швидка зіткнулися. Є постраждалі ОНОВЛЕНО

Сьогодні, 22 лютого 2018 року поблизу села Сосонка Вінницького району зіткнулись чотири автомобілі. В поліції розказали подробиці.

«На автодорозі Житомир - Могилів-Подільський зіткнулись «ВАЗ 21099», «Рено», «Мерседес» та автомобіль швидкої допомоги», - повідомляють в поліції.

За інформацією слідчого управління, близько 7.50 на дорозі Вінниця – Калинівка біля повороту на с. Сосонка водій автомобіля «Citroen» з’їхав з дороги та зіткнувся з дорожнім знаком.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВАЗ 2109 у Вінниці на Automoto.ua.

У цей час водій автомобіля «Рено» допустив зіткнення з «ВАЗ 21099», який виїжджав з другорядної дороги. Для надання допомоги водію «ВАЗу» люди викликали швидку допомогу.

Відео дня

В той же час з боку Калинівки їхав «Мерседес», водій якого  зіткнувся з «Citroen»  та автомобілем швидкої допомоги. Також автомобіль  «Мерседес» травмував  людей, що знаходились біля машини медиків.

 

У результаті ДТП постраждали 9 людей.

 Обставини автопригоди з’ясовуються. На місті працює слідчо-оперативна група.

Постраждалих госпіталізували в лікарню.

 

Читайте також:

Без бійки не обійшлося: біля театру стукнулися два елітних позашляховики
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    Бобруся! Когда ты будешь писать объективно?

    Водитель автомобиля «Citroen» (на номерах Евросоюза), на передней оси которого стояли шины с износом больше предусмотренного п. 31.4.5(а) ПДР , не учел дорожные условия, нарушил п. 12.1 ПДР, превысил безопасную скорость движения, не справился с управлением и совершил НАЕЗД на стойку дорожного знака. После этого не обозначив место ДТП согласно п. 2.10 (б) остался находится на месте ДТП (на обочине).

    Водитель автомобиля ВАЗ 21099, ДВИГАЯСЬ СО СТОРОНЫ Г. КАЛИНОВКА СОВЕРШАЛ ПОВОРОТ НАЛЕВО НА С. СОСОНКА.

    В это время водитель автомобиля "Рено", который двигался в попутном направлении с автомобилем ВАЗ 21099, нарушил пункты ПДР:

    - 12.1 - не учитывая дорожной обстановки, не выбрал безопасной скорости движения;

    - 13.1 - не выбрал безопасной дистанции до впереди идущего автомобиля;

    - раздела 11 ПДР относительно расположения транспортных средств на дороге, а также возможно отвлекся  от управления, рассматривая автомобиль «Citroen» (тот стоял "раком" на обочине), совершил столкновение с задней частью автомобиля ВАЗ 21099.

    если наберу плюсы расскажу что было дальше)
  • Анонім

    там дорога как стекло была!!! даже на скорости в 50-60 машину кидало в разные стороны! и ни одной машины дорожников за весь путь от Стрижавки до Калиновки!

    Pavlishin Sergey reply Анонім

    на скорости 40 и нормальной резине ничего кидать не будет

    Анонім reply Pavlishin Sergey

    так с такой логикой если на месте стоять вообще все будет ок)

    Anonymous reply Анонім

    да-да. мерседес ехал километров 40-50 в час. а скорая с дороги от удара в лес сама укатилась.

    никто не говорит что нужно стоять или ехать 40 км/час. скорость должна выбираться такая чтоб контролировать транспортное средство а не тапок в пол, глаза на выкате и надеяться на русский "авось"
  • Сергей Николюк

    нікому не стало цікаво що сітроен та мерс булі на бляхах?! "збіг...., не думаю)))"

    Test Test reply Сергей Николюк

    Що ти мелеш? Які бляхи? Реєстрація на обох ТЗ Вінницька

    Pavlishin Sergey reply Test Test

    тільки сітроен був на єврономерах,  а з мерса номера одразу зникли
  • Юра Коваленко

    ще слидчо оперативна групий не мишало б  зясувати, чому трасса обласного значення не була просипана ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії “Ранкові зорі” 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up