За кермом "Форду" на смерть збив чоловіка і втік. Шукали водія та свідків (оновлено)

За кермом "Форду" на смерть збив чоловіка і втік. Шукали водія та свідків (оновлено)
  • Аварія сталася сьогодні, 17 листопада, близько 22:00. Місце: біля ресторану “Шахерезада”, що на Київській, 91.

Про ДТП повідомили у водійській спільноті “ДТП-ПРОБКИ ВИННИЦА” у telegram.

За попередньою інформацією, людину збив водій FORD Scorpio. Прикмети: сірий колір авто, розбитий передній бампер та лобове скло.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Ford Scorpio у Вінниці на Automoto.ua.

У випадку, якщо ви були свідком пригоди або можете надати інформацію, яка допоможе розшукати втікача, телефонуйте на спецлінію 102.

Відео дня

Додано 

Приблизно через п'ять годин після аварії втікача розшукати.   Він залишив авто у дворі на Магістратській, а сам поїхав додому на таксі. Був тверезий.

У прес-службі поліції області розповіли, як проходили нічні пошуки.

- Загиблий пішохід переходив дорогу у неналежному місці. Водію 19 років, - каже прес офіцер Ірина Добровольська. - Він сказав, що втік з місця ДТП бо сильно злякався. Коли тікав, потрапив ще в одну аварію. Зачепив машину таксі. Той таксист запам'ятав номер авто і одразу подзвонив у поліцію. На місці аварії з пішоходом теж знайшлися свідки. Орієнтування отримали усі екіпажі патрульної поліції. Був введений план “Перехват”. У цей час правоохоронці встановили місце проживання водія, перевіривши номери по базі. Чекали хлопця біля будинку. А він приїхав додому на таксі.

У поліції зазначили, що вдячні усім водіям, які допомагали знайти втікача. 

Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Проводяться слідчі дії.

Орієнтування, яке отримали вінницькі таксисти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Oleksandr Zborovskjj

    справедливого суду шмаркачу, а не як у нас можуть - через рік випустити або зіслатися на якусь болячку і буде далі літати.
  • Игорь Самборський

    Загиблий був моїм хорошим другом і в той момент ми разом переходили дорогу,так ми порушили правила переходу дороги але автомобілів в момент переходу небуло поблизу,найближчий був аж на світлофорі на Станіславського,а це десь метрів 700-800,ось саме під цей автомобіль потрапив Петро((швидкість авто була такою що коли я оглянувся побачив в повітрі якийсь фрагмент(пізніше виявилося що це відірвана нога)а авто вже було на вул.Гонти за метрів 200-300,водій навіть не гальмував((це місцее добре освітлюється я думаю що загиблого добре було видно,але чому водій не гальмував я не можу зрозуміти

    Лапа Ирина reply Игорь Самборський

    А як воно могло гальмувати 19 років шмаркачу, сіло в машину і давай показувати як гнатись можна, як вже достали ці гонщики нормальних водіїв, тільки щоб покарання справедливе було для него.
  • Иванов Иван

    мыкытка гопанасенко непоняв хфорд збыв а водия шукаете незрозумив чы може водий форда збыв а то я гришным часом подумав що у вас автомобили без водиив рухаються бо як я лышаю свое  корыто бля саме никуды не рухается
  • Алла Слепченко

    Картина ужасна, я бачила це тіло. Співчуваю рідним .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up