На Коцюбинського водій Skoda стукнув припарковану Toyota та втік (ФОТО)

На Коцюбинського водій Skoda стукнув припарковану Toyota та втік (ФОТО)

Працівники вінницької патрульної поліції менш, ніж за годину розшукали винуватця ДТП.

Близько 14-ої години на проспекті Коцюбинського хтось пошкодив задній бампер в іномарці Toyota. Патрульним надійшов виклик про ДТП.

 - Водій пояснив, що залишив автомобіль та відійшов у справах, а коли повернувся, спершу навіть нічого не помітив, але на лобовому склі була записка від свідка події, в якій було вказано, що здійснив ДТП автомобіль Skoda, його колір та фрагмент номерного знака, - розказують в прес-службі «Патрульна поліція Вінниці».

Відео дня

Вже за годину правопорушника знайшли. Водій заперечував свою причетність до аварії та його друг підтвердив невинуватість.

Але відео з камер спостереження показали, що саме  Skoda здавала назад та зіткнулась з Toyota.

 На водія були складені адміністративні матеріали.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Так, це новина здивує світ . Вона повина бути розміщена на перших шпальтах світової преси. Шановна адміністрація, висвітлювання роботи поліції, та публікації Ольги та  Марії це зовсім різні речі. Збитків на 2000 грн, та збіг по камерам спостереження і що ми маємо? Це головне досягнення поліції за минулу добу. В мне склалось враження, що читаю не незалежне ЗМІ 20 хвилин, а вісник пана Авакова. У нас не має квартирних краж за останній місяць? Ми побороли незаконний обмін валют, ігровий бізнес? Гроші витраченні на реформу, побиті машини поліції, це все для цієї новини? Нам пишуть про продажність російських ЗМІ. Але чим наші ЗМІ кращі? Лише тим , що якщо публікацію яка не подобається адміністрації ми ТУПО видаляємо , а коментар "спотворюємо"? Записи Онищенко, відсутність пана Авакова, злочини Новінського, невже ця тема не заслуговує увагу? Так президента, та уряд ми не зачіпаємо, справа Хорта  ще у памяті.

    Публікації про поліцію ДЕШЕВИЙ ПІАР, і все , не цікаво та брехливо.

    Olga Bobrus reply Anonymous

    Шановний анонім, хочу повідомити Вам, що я, Ольга Борусь, та моя колежанка, Марія Лєхова, висвітлюємо новини в жанрі «Замітка».

    Замітка - жанр інформаційної журналістики. Основою замітки є новина, яку журналіст описує, відповідаючи на запитання: "що трапилось?", "де трапилось?", "коли це трапилось?", "хто брав у цьому участь?", "як це трапилось?", "чому це трапилось?". У журналістиці замітка вважається неавторським матеріалом, згідно із журналістськими стандартами вона не повинна містити думки автора.

    Основні риси замітки:

    • Лаконічність. Як зазначає М. Василенко, розмір замітки не більше 15-20 газетних рядків (у рядку 25 знаків). Замітка називає основні ознаки події, що сталася, аби читач отримав загальне уявлення про неї. Якщо новина, про яку йдеться в замітці, виявиться значимою, журналісти більш детально охарактеризують цю новину в інших жанрах. Призначення ж замітки - просто повідомити про те, що сталося, не даючи подробиць. О. Тертичний називає це "фактологічним описом".

    • Оперативність. Замітка має бути написана й оприлюднена якомога швидше. Із появою інтернет-журналістики від авторів вимагають наблизитися до синхронізації події та повідомлення про неї.

    Замітка дуже швидко старішає, оскільки вона містить тільки новину.

    Джерело – Вікіпедія.

    З повагою, Ольга Бобрусь)

    Olga Bobrus reply Olga Bobrus

    Anonymous reply Olga Bobrus

    Шановна Ольго, я виклав лише свою думку я не є журналістом, можливо пошкоджений бампер цікавий іншим читачам, можливо..... Не сприймайте це як образу, але в цій публікації я не побачив "журналістики" ,так як і не  бачу особливих змін у  роботі поліції нашого міста , про які так говорить пан Аваков. Я ще раз переглянув публікації Ваші та Марії повязані з роботою поліції більшість ( не всі зауважую) не мають велику кількість переглядів і не несуть  ознак досягнень та реформ.  Але вони є кожного дня  періодично, що про пошкоджений бампер, чи про затриманий підакцизний товар. За вашими публікаціями у нас у місті одні злочинці а працює лише поліція.



    Жанр -замітка (Ukr.net, і т подібні)



    "З весни зарплата Авакова збільшилась удвічі – до 42,2 тис. грн" (http://ua1.com.ua/society/z-vesni-zarplata-avakova-zbilshilas-udvichi-do-422-tis-grn-26167.html)

    "Перестрелка в Княжичах: СМИ нашли 5 нестыковок в официальной версии

    Источник: http://ua.today/news/incidents/perestrelka_v_knyazhichah_smi_nashli_5_nestykovok_v_oficialnoj_versii"

    Я так бачу жанр - "замітка"



    За статистику дякую, можу переглянути на сайті поліції , при бажанні, так як і в інтернеті  ознаки жанру "Замітка"  а від вашого видання чомусь хочеться журналістики, а не інформації про пошкоджений бампер. Вдячний читач.

    Anonymous reply Olga Bobrus

    Лаконічність , та оперативність це добре. Я особисто не уявляю як таку подію, як пошкоджений "бампер" висвітлити на 20-30 сторінках. За 15 хв переглянув інші ЗМІ для прикладу Ukr.net  DK - Вінниця , .....  не має публікацій про такі досягнення поліції.  Дивно але інші ЗМІ цікавить тема Новинського, відставка Авакова, слідство, та  закритість розслідування у Княжичах, збитки Укрпошти яку очолював наш земляк з блоку БПП, провал уряду про ОПЗ .Кількість ДТП по Україні майже 10000 у рік, про такі як виклали Ви навіть не згадують.  Напевне ще не виріс рівень журналістики.Тепер дозволю собі підкрипити свою думку фактами. Ваша Ольга публікація  щось до "Натовп штурмує мерію" (мітинг проти збільшення тарифів) була перероблена Вами мінімум двічі, кількість видалених, та спотворених коментарів вражає. Можливо не завжди оперативність не завжди виправдана? Прошу Вас як журналіста, висвітлювати не лише   "сумлінні" ДОСЯГНЕННЯ ПОЛІЦІЇ  а підкріплювати їх мовою цифр.  Кількість побитих авто поліцією, кількість та процент розкриття крадіжок у місті.  Прошу Вас , Ольго звернути увагу що у нас у місті працює не лише поліція, є інші теми для висвітлення. Для прикладу що думають студенти про зміни у нарахуваннях стипендій, скільки було витрачено коштів на першу медичну реформу і її досягненя. у Нас є освіта, комунальна сфера, тема покращень уряду, що чекають люди від президента, думка людей на реформу поліції, як змінилось відношення людей до поліції, та пана Авакова.

    У таких темах Ви зможете оперативно та лаконічно висвітлити досягнення і читач зрозуміє.
  • Tanya Matveeva

    В Українській мові немає слова"поцарапав".Пишеться "подряпав".Виправте,бо аж очі ріже.Беріть мене до себе на роботу редактором.)

    Olga Bobrus reply Tanya Matveeva

    Дякую! Вже виправила. З повагою, Ольга Бобрусь)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up