На Максимовича «четвірка» зійшла з колії. Трамваї по Хмельницькому шосе не ходили (ОНОВЛЕНО)

На Максимовича «четвірка» зійшла з колії. Трамваї по Хмельницькому шосе не ходили (ОНОВЛЕНО)
  • Аварія сталася приблизно о 12:35. Спочатку трамваї не ходили ні у сторону Барського шосе, ні у сторону залізничного вокзалу;
  • О 13:20 рух у сторону Барського шосе відкрили.

 

На ділянці трамвайної колії від площі Гагаріна до Барського шосе із трамваїв висаджували людей. Все через те, що у районі зупинки Максимовича один з вагонів зійшов з рейок. На щастя, обійшлося без постраждалих.

На місці події були працівники служби безпеки руху транспортної компанії. Вони не назвали точну причину аварії. Сказали тільки, що версія про погані колії відпадає. Після діагностики встановлять безпосередню причину ситуації.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Вінниці на Automoto.ua.

Читайте також:

Відео дня

Для того, щоб поставили трамвай на рейки, знадобився кран. До цього спробували за допомогою іншого вагону відтягнути трамвай трохи назад, щоб він сам став «на ноги». Але нічого не вийшло.

О 14:08 рух трамвайний рух у сторону залізничного вокзалу був відновлений.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • З.А.Глядач

    Цезрада!

    Пупкин Вася reply З.А.Глядач

    трамвайная зрада )

    З.А.Глядач reply Пупкин Вася

    Етогройсманвиноват!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up