У Літинському районі зіткнувся потяг та лісовоз. Є загиблі та постраждалі (ФОТО.ВІДЕО)

У Літинському районі зіткнувся потяг та лісовоз. Є загиблі та постраждалі (ФОТО.ВІДЕО)

Внаслідок зіткнення дизель-потяга з лісовозом поблизу села Журавне загинуло троє людей, ще двоє постраждали.

Сталося це сьогодні, 20 жовтня, на нерегульованому залізничному переїзді поблизу села Журавне Літинського району.

— Внаслідок зіткнення пасажирського дизель-потяга сполученням «Хмельницький — Вінниця» з вантажним автомобілем (лісовоз) загинуло троє людей (загиблі з лісовозу) та ще двоє постраждали (машиніст потяга та його помічник), — кажуть у прес-службі рятувальників.

Наслідки ДТП ліквідовують наразі 12 рятувальників.

Відео дня

— За попередніми даними, внаслідок зіткнення з автомобілем вибухнуло газобалонне обладнання, що призвело до загорання кабіни машиніста потягу. На місці події загинув водій лісовоза, 31-річний житель Хмільницького району та пасажири автомобіля 39 та 32 років, мешканці Хмільницького району. До реанімації з опіками різного ступеню важкості було госпіталізовано машиніста потяга та його помічника, — кажуть у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

З потягу було евакуйовано 30 пасажирів, 20 з яких самотужки покинули місце пригоди, інших  10 підвозять до найближчої автостанції.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    До речі, зверніть увагу: всі загиблі в лісовозі, жоден пасажир поїзда не постраждав.

    Машиніст поїзда чомусь не їде туди, де колія ще не звільнилась, бо йому зразу подзвонили б з диспетчерської і з найближчої станції, влаштували б скандал, а наступного дня звільнення. У них все висвічується на моніторах. Це зовсім інший рівень відповідальності і безпеки, ніж автотранспорт.
  • Анонім

    Мені дуже жаль дизеля.

    У Коростенському депо їх і так майже не залишилося, на всі пропозиції по розкладу руху дизель-поїздів відповідь: немає рухомого складу.

    Тепер буде, напевно, два або три плацкартних вагона під маневровим, який жере в два рази більше палива, поки не відремонтують дизель.

    До речі, один рейс дизеля коштує 15 тисяч гривень. Боюсь, ті дрова всі разом стільки не коштують.

    Смирнова Анастасия reply Анонім

    1
  • Децтва Друх

    Лес рубят - щепки летят. Соблезнование родным

    Анонім reply Децтва Друх

    "Болєзновать" треба в першу чергу тупості водія. На похоронах обов'язково це має згадуватися вголос, нехай і тактовно. Інакше подібне буде повторюватися знову і знову.

    Це уже, здається, третій (!!!) такий випадок за цей рік на ділянці Калинівка-Старокостянтинів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up