На Юності мотоцикліст відгамселив водія «сімки». Справу передали слідчим

На Юності мотоцикліст відгамселив водія «сімки». Справу передали слідчим

Вінницьких патрульних викликали на ДТП. Але копи приїхали на бійку та втихомирювали учасників конфлікту.

«На проспекті Юності сталась дорожньо-транспортна пригода» - з таким повідомленням звернулась до патрульних вінничанка. Про це повідомляють прес-центрі «Патрульна поліція Вінниці».

Прибувши на місце події, інспектори встановили, що насправді факту аварії не було. Насправді водій мотоцикла та автомобіля «ВАЗ-2107» посварились. Про причину конфлікту правоохоронці не розказують. Але сварка закінчилась бійкою.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Внаслідок цього водій легковика отримав тілесні ушкодження. На місце викликали карету швидкої допомоги. Медики госпіталізували чоловіка до лікарні.

Відео дня

Справу передали слідчо-оперативній групі поліції, яка дасть правову оцінку діям мотоцикліста.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Задунайский Торонтуй

    ==відгамселив

    Я просто в ауе, дорогая редакция...
  • Богдан Черановський

    Скоріш за все водій легковика "неувидел" пітбайк.Незнаю чим викликана така сліпота в автомобілістів,але таке буває досить часто.А там як завжди слово за словом,так і дійшло до бійки. Мого друга на скутері також був підрізав автомобіліст який повертав не пропустивши друга,друг його догнав,спитав в нього як він здавав на права і т.д Короч в підсумку водій авто підрізав друга,скинув друга з скутера.Після цього водію авто було роз'яснено повторно правила ПДР, та надана можливість усвідомити свою поведінку релаксуючи на галявині :)

    Anonymous reply Богдан Черановський

    Да-а-а. Послушать Вас так мотоциклисты воплощение законности и правопорядка а ПДД у них настольная книга. Только вот не зря в народе их обзывают "хрустами" и "самоликвидаторами". А народ не проведешь.

    Анек в тему.

    Сидят бородатые байкеры в коже, пьют пиво.. Мимо них проносятся на Сузуки... Потом обратно проносятся в обратную сторону.. Байкерам плевать - степенно пьют пиво... Спортстеры не выдерживают, подходят.. Ребята , давайте знакомиться, мы же тоже байкеры... Бородатые в коже отвечают - А нахера с вами знакомиться, вы каждое лето - новые.

    Николай Энэми reply Богдан Черановський

    Боженька ты мой, прям "Устым Кармелюк", народный мститель)) А сколько раз мотоциклисты подрезали автомобили и создавали аварийные ситуации, я сам лично за лето раз 8-10 такое видел, то что их всех тоже надо было от3,14здить? А эти ebaнутые ночные покатушки, уже всех тошнит от этой herни... Так что лучше помолчи правая рука правосудия, я не выгораживаю водителей, но среди вас downОв гораздо больше...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up