«Нічого я не бачу!», - слідчий з Вінниччини про техніку з підробленими документами

«Нічого я не бачу!», - слідчий з Вінниччини про техніку з підробленими документами

Біля містечка Літин, що в Вінницькій області, копи разом з активістами зупинили трал з комбайном «Джон Дір». Транспортний засіб був з підробленими номерами. Але слідчий, якого викликали на місце, не захотів цього бачити. Цікаві деталі читайте далі.

«В ніч з 23 на 24 липня 2017 року співробітники роти №4 патрульної поліції м. Вінниці спільно із представниками Коаліції громадських організацій «НІКА» біля смт. Літин виявили напівпричіп-трал з підробленим ідентифікаційний номером. Даний трал перевозив комбайн «JOHN DEERE», який аналогічно не мав ідентифікаційних номерів, а його дублюючі таблички були виконані на паперових носіях. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка тривалий час разом із співробітником ГРПП намагалась робити усе можливе аби не затримувати техніку. Співробітники Літинської поліції повідомили, що ця техніка належить аграрній компанії народного депутата України, тому з нею не може бути проблем», - повідомляє на ФБ Володимир Черкас.

За словами активіста, між ними та слідчим виникла сутичка. Останній не хотів відправляти на експертне дослідження сільгосптехніку.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

«Після тривалих сутичок слідчий вирішив затримати транспортний засіб та сільськогосподарську техніку до проведення експертного дослідження ідентифікаційних номерів на предмет їх відповідності, але неодноразово наголошував, що робить це вимушено, адже не вважає це злочином», - зазначає Черкас.

Відео дня

В результаті, техніку залишили на ніч на спец посту «Літин».

«Вже о 5-й годині ранку наступного дня продовжила рух з дозволу того ж слідчого, проте без проведення експертного дослідження. Свої дії працівник слідства пояснив так: «Бо не бачу! Нічого я не бачу!», - пише активіст.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleksandr Stoliarov

    Голова кишенькової мусорської ГОшки Вова Черкас, як завжди в курсі всього
  • Юрий Бондарук

    До яких пір в нас будуть "сліпі" копи? І вони ще ображаються, коли на них презирливо кажуть "МУСОРА")))))) Бо вони і є сміття нашого народу!
  • Eugene L

    сломайте ему ногу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up