Потрійне ДТП за Аграрним університетом: в мережі виклали відео з місця ОНОВЛЕНО

Потрійне ДТП за Аграрним університетом: в мережі виклали відео з місця ОНОВЛЕНО

На в’їзді у Вінницю на Гніванській трасі зіткнулися три автівки. На місце виїхали швидка, рятувальники та поліція. Є інформація про двох потерпілих.

Сьогодні, 23 лютого 2018 року, близько першої години дня у Вінниці сталася потрійна ДТП.

«За Аграрним університетом в сторону агрономічного дуже серйозне ДТП, 3 машини. Будьте обережні! Рух обмежений», - пишуть в соцмережі «Телеграм».

На місці події викликали рятувальників. Також слідчі опитують свідків.

Відео дня

 

 

В прес-службі патрульної поліції Вінниці повідомляють, що зіткнулися іномарки «Toyota», «Mercedes-Benz»  та автівка «ВАЗ».

 –  Водія «Mercedes» та всіх людей з автівки «ВАЗ» госпіталізували. Патрульні регулюють рух та здійснюють охорону місця події, - розказала Тетяна Фіщук, прес-сектретар поліції.

Слідчо-оперативна група встановлює всі деталі ДТП.

 

 

Згодом в поліції уточнили, що водій автомобіля «Mercedes», який рухався у напрямку обласного центру, з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого відбулось зіткнення з  автомобілями " Toyota,", "ИЖ" та ще й «Ford».

В результаті ДТП постраждала пасажирка «Mercedes » та водій автомобіля  «ИЖ».

 

 

Нагадаємо, що сьогодні вранці аварія сталася по вулиці Немирівське шосе. Перед світлофором наподалік гіпермаркету «Грош» не розминулися дві вантажівки.

 

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Любов Гук

    ИЖ це москвич,а ВАЗ це жигулі,то що там зіткнулось? То ИЖ,то ВАЗ,ви визначтесь... Дивлячись на картинку,то як на мене,то москвич.
  • Александер Стасюк

    як він міг виїхати на зустрічну якщо він на своїї полосі а жигуль в 200 мтрів перед ним то як це ???

    Ольга reply Александер Стасюк

    Я до того що якщо ви не очевидець, то не судіть по картинкам і не дезінформуйте людей

    Ольга reply Александер Стасюк

    Це його так розвернуло від удару. Жигуль і форд їхали по прлочі з міста, а мерс втаранився в жигуль і його розвернуло на цю ж полосу.

    Любов Гук reply Александер Стасюк

    Стасюк,часом не з ВТЕП 1985 рік?
  • Анонім

    вот что это за новость такая!!!??? где работа журналиста? сколько можно переписывать с телеграмма!!!!??? Неужели тяжело было поднять бобруськину Ж*ПУ у поехать на место происшествия собрать информацию от полиции, свидетелей и на основание этого выложить статью!????

    Olga Bobrus reply Анонім

    Шановний аноним, аварія сталася близько першої години. Ми виклали публікацію о пів на другу годину дня. Стаття з категорії "гарячих новин". На момент публікації ще не було жодної інформації про ДТП. Тому що спочатку людям надавали допомогу, потім слідчі опитували всіх.

    Ми оновили пубікацію, щойно з'явилися коментарі поліції.

    Гарного дня та не потрібно так нервувати, оскільки нервові клітини не оновлюються)

    Alager com alager reply Olga Bobrus

    Не звертайте уваги. Таким людям завжди щось не так. Хоча самі як правило на багато не здатні.

    Андрей Кривдюк reply Анонім

    на сьогодні так журналісти працюють, печалька
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up