Поліція шукає водія позашляховика, який зіпсував газон на Космонатів (ОНОВЛЕНО)

Поліція шукає водія позашляховика, який зіпсував газон на Космонатів (ОНОВЛЕНО)
  • Запитали в ситуаційному центрі про те, чи зафіксували камери спостереження водія, що зіпсував газон на проспекті Космонавтів.

У ці вихідні на оновленому проспекті Космонавтів, на третій черзі, яку відкрили нещодавно, якийсь водій проїхав по газону, зіпсував насадження та забруднив колесами тротуар. Подія неабияк збурила вінничан, які вимагали знайти і покарати вандала.

Читайте також:

Спочатку заступник начальника комунального підприємства «Муніципальна поліція» Віталій Чигур у коментарі журналісту 20minut.ua сказав, що у тому місці, де трапився неприємний інцидент, камери спостереження не працювали.

Потім уточнив, що орієнтування на авто, на якому розверталися через алею, є. Це чорний позашляховик, який нагадує Toyota Land Cruiser або Lexus. Відео з камер спостереження дістати вдалося. Про результат пошуків повідомлять тоді, коли буде про що повідомляти.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Тутейшій

    Ну подивимось, чи вгадаю. Поліції вже відомо, хто був за кермом. Йому (водію) теж відомо, що його знають. І тепер він запропонував (можливо й дуже наполегливо) що його інкогніто не розкриватимуть, він все відновить за власний кошт і максимально швидко. А потім поліція відзвітує, що порушника було знайдено, ві все поновив, а хто він такий - не розкривається, бо таємниця слідства
  • Олександр

    Там напевно хтось такий проїхався, що зробили так аби камери не працювали....
  • Задунайский Торонтуй

    Бери закусывай, космонат.
  • Anonymous

    Зіпсований газон. Так прикро, розумію обурення вінничан. Хочеться конкретики.

    А саме . Відповідальність...

    " Змінами до КУпАП передбачено встановити адмінвідповідальність за умисне знищення або пошкодження державного і комунального майна. Санкція передбачатиме штраф від 10 до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи на термін від 40 до 60 годин або виправні роботи на строк до двох місяців."

    Вартість відновлення газону напевне до 10т грн. Напевне сам водій який став правопорушником готовий  відновити газон. Але суспільний резонанс є перешкодою щоб прийти до поліції та визнати вину.

    Що дивує мене особисто.  Нам щодня ЗМІ пишуть про "Ситуаційний центр', про досягнення патрульної поліції, про постійну турботу влади про наш добробут.

    Прийшов час конкретики. Є можливість "влади" показати результат роботи муніціпальної поліції, ситуаційного центру, куди витратили мільйони з бюджету, зауважте муніціпальна поліція створювалась з метою збереження нашого майна, а не створення рекламних роликів від Наталки Дикої.  Цікаве питання. На що наше місто тратить декілька мільйонів гривеь у квартал?  Результат? Так це  чистий   "0". Камери купили але  вони  не працюють, але зарплату пан Віталій Чигур , та його працівники отримали.  Чи думав пан Віталій поновити газон за кошти працівників муніціпальної поліції? Та що Ви , він же не дурень. Це бюджет, і він звик отримувати з бюджету, а не витрачати своє. Що ще здивувало мене особисто. Це намагання з будь якої ситуації створити перемогу "влади", створити турботу з банальної безвідповідальності. Коли не має економічних досягнень ми отримуємо чергову порцію брехні від влади через  ЗМІ,  Нам по декілька разів у день 20-хв розповідає про досягнення поліції, складається враження що на Україні працюють лише силовики, поліція, та АТОшники. Всі інші і люди  водії вантажники, потенціальні злочинці. Журналісти з задоволенням спілкуються з владою при досягненнях, а спитати на камеру у пана Чигура чи почуває він себе винним у пошкодженні газону такого не буде. Навіщо знищувати нульовий рейтинг влади.

    Рівень створення фейків нашими ЗМІ вражає. Робота ЗМІ нагадує девіз - зробимо перемогу з "повітря"

    https://www.youtube.com/watch?v=O3gIaKEk-VM.

    У нас зникли інтелектуальні передачі,освітлення досягнень виробництва, ми не будемо чути про поразки, про захмарну вартість газу. Що отримали - "БРЕХНЮ" та "скиглення" про допомогу і від чого ми повинні відмовитись для отримання чергового траншу.

    Женя Иванов reply Anonymous

    многа букав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up