Вінниця 16-17 червня: на Соборній легковик в'їхав у маршрутку, а на площі Гагаріна ВАЗ у Volkswagen

Вінниця 16-17 червня: на Соборній легковик в'їхав у маршрутку, а на площі Гагаріна ВАЗ у Volkswagen

Муніципальна поліція Вінниці поділилася подіями, які сталися у місті протягом 16 та 17 червня. Деталі про них у матеріалі.

Ситуаційний центр розповів про події вихідних.

Так, 16 червня о 15:41 працівники центру виявили ДТП по вулиці Соборна.

Там «Шевроле» зіштовхнулось із двома автомобілями - маршруткою та припаркованим «Мерседесом».

Відео дня

У неділю, 17 червня, о 21:12 було зафіксовано автопригоду на площі Гагаріна.

Водій автомобілю ВАЗ «догнав» Volkswagen.

Ніхто не постраждав.

Деталі про ці та інші події у наступному відео:

Про події минулої доби розповіла і поліція Вінниччини.

— Упродовж минулої доби до поліції Вінниччини надійшло 505 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з 52 – з ознаками кримінальних. На території області сталась 1 дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалась 1 людина.  Оператори спецлінії "102" опрацювали 700 звернень від мешканців області, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Чекаємо реакції від вінницького ситуаційного центру які скажуть, чи зафіксували камери спостереження авто нечемного водія та чи отримає він покарання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up