Вишенька без трамваїв: Перші дні реконструкції колій на Келецькій

Вишенька без трамваїв: Перші дні реконструкції колій на Келецькій
  • З 20 липня призупинили рух трамваїв на Вишеньку. Усе через реконструкцію колій
  • Робітники з транспортної компанії приступили до роботи в той же день
  • Працюють навіть у вихідні, бо транспортникам дали мало часу на ремонт

Робітники з комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» розпочали ремонтувати лише один переїзд — Космонавтів-Келецька. Тоді як по вулиці 600-річчя та по проспекту Юності все ще можна проїхати.

За три дні реконструкції вони вирили котлован від кінотеатру «Мир» до колишнього ресторану «Кельце». Рух транспорту з Келецької на Космонавтів заборонили цілком. Крім того, обмежили одну смугу дороги в бік Урожаю.

Корисне посилання

Актуальні ціни на MINI у Вінниці на Automoto.ua.

Відео дня

А пішоходи тепер переходять дорогу по коридору із бетонних блоків та металевої огорожі.

Один з робітників із транспортної компанії розповів, чим вони зараз займаються.

Тривають підготовчі роботи. Як бачите, вже вирили траншею, куди будемо засипати відсів, пісок, грунт в необхідних пропорціях. Після того, займемося плитами, які викладатимемо як на Соборній. І тільки тоді поставимо колію на місце та зможе знову їхати трамвай, — сказав робітник, що представився Олександром.

— А чи пробували пішоходи проїти через котлован?

— У перший день, так. Навіть стрибали вниз, щоб пройти далі на проспект. Уявіть, працює трактор, а бабця стрибає майже під ковш. Але, дякувати Богу, обійшлося. Найгірше, коли машини намагалися проїхати через будівництво. Як вони через бетонні блоки об’їжджають не зрозуміло. Доводилося розвертати, щоб не завалилися в котлован.

— А скільки ж триватимуть ремонти?

Нам поставили термін відкрити колію до 20 серпня. Маємо встигнути, бо далі з’являться школярі, студенти. Не встигнути — не можна, бо тоді «полетять голови», — сказав Олександр.

Нагадаємо, що раніше директор транспортної компанії Михайло Луценко розповідав, що ремонти на трьох перехрестях триватимуть до 1 вересня. На заміну трамваям, даватимуть більше на Вишеньку тролейбусів та автобусів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up