«Готуйте гроші!». Поради наймолодшим школярам від старшокласників та їх батьків

«Готуйте гроші!». Поради наймолодшим школярам від старшокласників та їх батьків
  • Журналіст «20хвилин» зібрав поради батьків старшокласників для першачків та їх батьків
  • Крім побажань «старанно вчитися разом з дитиною», батьки говорили, що школа — це «дороге задоволення».
  • А старшокласники радили наймолодшим вимагати в батьків подарунки за оцінки

Журналіст «20хвилин» побував на святковій лінійці в школі №5, фоторепортаж з якої можна побачити за посиланням. А перед цим зайшов в сусідню 31-у школу. Там запитали у батьків та старшокласників поради для найменших школярів.

— Шкільну форму краще купляти в серпні, бо дитина за літо зросте та «не влізе». Звісно, що треба гарно вчитися, слухатися вчителя, — розказує вінничанка Інна.

Відео дня

Її син, Ярослав, цього року пішов до п’ятого класу. За словами його матері, хлопчик вмів читати з трьох років.

— Щоб дитині було легше вчитися, треба займатися перед школою. Я вчила Ярослава читати, а потім з 4-ох років ми пішли на навчальні курси, вчилися по методу Зайцева. Тепер йому набагато легше навчатися, — сказала Інна.

Вінничанин Руслан дав дуже коротку пораду.

— Готуйте гроші! Їх потрібно дуже багато для школярів.

— Для 1-5 класів шкілька форма є актуальною. У старшій школі діти ходять в звичайній одежі, вчителі не вимагають. Так само й з шкільним приладдям. Зошити, альбоми, олівці, розмальовки та багато іншого — все це потрібно в молодшій школі. У старшокласників такого вже немає. Можу дати пораду — не треба в молодшій школі наймати репетиторів, вони до 5 класу не потрібні взагалі, — розказала його дружина Юлія.

Шостикласниця Діана також дала поради наймолодшим.

— Не лінуйтесь робити домашню роботу, піднімайте руку, коли запитує вчитель. І за гарні оцінки не бійтесь вимагати у батьків подарунки, — радить школярка.

Дивіться також емоційні фото зі святкування 1 вересня у п’яти вінницьких школах.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Пацан в коляске увидел что его ждет и разревелся
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up