Фото дня. На Келецькій зробили креативну вивіску для дому

Фото дня. На Келецькій зробили креативну вивіску для дому
Фото в матеріалі Віталія Плясовиці
  • 11-поверхівка, на фасаді якої намальована балерина, отримала ще одну цікавинку
  • Поряд з домом облаштували клумбу-вивіску, де чітко вказана адреса

Будинок на Келецькій, 138 минулого року став майданчиком для одного з найбільших мурал-артів. На ньому намальована величезна балерина. Стінопис має назву «Місто культури».

Цього року сюди додали ще одну цікавинку - поряд з домом зробили масштабну вивіску з каміння та квітів. На ній великими літерами  вказана адреса будинку — «Келецька, 138». Фотографії клумби розмістив в спільноті «Дизайн міського середовища» архітектор Віталій Плясовиця.

Читайте також:

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Николай Энэми

    Теперь ещё камеру туда сразу, чтобы малолетние быдланы не испортили.
  • Олексій Уклюжев

    Це ви серйозно? А скластися на нормального дизайнера не пробували?

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Нормально сделано, ты и такого не осилишь.

    Олексій Уклюжев reply Николай Энэми

    Кому и кобыла невеста.

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Но факт того, что ты бы и так не сделал остаётся фактом. Когда руки растут не из того места, только и остаётся, что использовать их для переноса своих "гениальных" мыслей в комментарии. Не для чего более такой человек не годен.

    Олексій Уклюжев reply Николай Энэми

    "и так" - это как? Так же криво? Так же убого? Так же бездарно? Да, я так бы не сделал. А заплатил бы денег человеку, который шарит, и он бы сделал как надо. И это было бы ПРАВИЛЬНО, потому что для инициатив в стиле детского сада есть ЧАСТНОЕ пространство. ЧАСТНОЕ - ЭТО ТО, КОТОРОЕ НЕ ОБЩЕСТВЕННОЕ. В ОБЩЕСТВЕННОМ таким шедеврам делать нечего.

    Что касается вашего тыканья и перехода на личности, то они говорят о том, что у вас нет вменяемых аргументов в пользу этой инсталляции, и вести разговор вы неспособны. Возможно, вы просто умственно отсталый.

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Возможно, вы просто напыщеный индюк. Продолжайте рассуждать об эстетике своих архитектурных предпочтений, сидя на пятой точке и советуя "как было бы лучше", пока другие занимаются делом. Всего хорошего!

    Олексій Уклюжев reply Николай Энэми

    Не надо так нервничать. Я понимаю, что вам залили сала за шкуру, но все равно не надо. Подумайте лучше над тем, что случится, если каждый, у кого чешутся руки, будет лепить где и что ему вздумается, оправдывая все это безобразие тем, что "я же старался", "я хоть что-то делаю", "а деткам нравится" и т.д. Повторю еще раз. Эксперименты несостоявшихся художников должны оставаться в частном пространстве, где это будет видеть ограниченное число людей и где вы сами устанавливаете правила. Улица - это не ваша собственность, здесь действуют другие нормы. И да, огрехи бестолковых клумбовозделывателей, площадестроителей и фонтанопроектантов этого не отменяют.

    Что же касается меня, то я как налогоплательщик имею право обсуждать разного рода общественные инициативы - сидя "на пятой точке" или лежа на диване, это уже никого не касается.  Надеюсь, что этот памятник дурости простоит недолго.

    Николай Энэми reply Олексій Уклюжев

    Хахахахаха))) За что переживать?) Какое сало, не пойму?) Я сало только с борщем люблю) И опять же, это лично ваше мнение, с ним можно согласится или нет. Желаю показать на практике, как надо. Возможно тогда, ваше мнение будет учитываться при дальнейшем благоустройстве города. А пока, это просто мечты и фантазии налогоплательщика.
  • Юхимов Максим

    Плясовиця до цієї клумби має таке саме відношення як риба до парасольки! Я мешкаю в цьому будинку. Ідея і втілення в життя, є цілковито і повеністю голови осбб цього будинку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up