«Водій просто завтикав»: швейцарський трамвай в’їхав у WinVay (ФОТО ДНЯ)

«Водій просто завтикав»: швейцарський трамвай в’їхав у WinVay (ФОТО ДНЯ)
  • «Швейцарець» відбуксовував іншого «рогатого», але не дотримався належної відстані і зіткнувся з VinWay. Поліцію не викликали.

Сьогодні, 7 квітня, близько 15:30 на вулиці Данила Галицького не розминулися два трамваї. За словами свідка, який повідомив журналістам про подію, водій одного з трамваїв просто «завтикав».

– VinWay стояв на світлофорі, чекав зеленого. А позаду їхав швейцарський «міраж», який тягнув за собою такий самий трамвай, – розповідає вінничанин Олег. – Але, вочевидь, водій «швейцарця» просто «завтикав» і не зміг своєчасно загальмувати. Через це відбулося зіткнення.

Відео дня

За словами свідка, значних пошкоджень транспорт не зазнав. Але через ДТП утворився затор у бік вул. Максимовича, що тривав близько 30 хвилин. За цей час працівники «Вінницької транспортної компанії», які прибули на місце пригоди, усували несправності, щоб рух коліями продовжився.

– «ВінВей» майже непошкоджений, тому після усунення незначних несправностей він продовжив рух за маршрутом, – говорить Олег. – А от «міраж» постраждав більше. У нього сильно пом'ята передня частина. Він поїхав у депо.

Постраждалих немає. Поліцію на місце пригоди не викликали.

Фото від свідків





Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Дубас Оксана

    Моя дитина теж постраждала. Їхала з подругою, сиділи на задніх пластикових сидіннях, таке відчуття, що трамвай в'їхав прямо в них. Лише одна пасажирка після удару запитала, чи позаду залишився хтось живий. Більше ніхто не поцікавився, що з дітьми. Ми теж звертались по допомогу, завтра ще один візит до лікаря. Готуємо судовий позов.

    З.А.Глядач reply Дубас Оксана

    Не забудьте Палія запросити як юрисконсульта.
  • Алексеенко Александра

    Моя дитина їхала  в цьому трамваї. Коли відбулося зіткнення моя дитина вдарилась головою в скло, ми навіть зверталися в лікарню, а кондуктор  та водій навіть не запитали  чи все добре з людьми, які їхали в цьому трамваї.
  • Игорь Семененко

    Може бути с кожним
  • Vladimir Babiy

    Кто победил ?

    Vladimir Delovoi reply Vladimir Babiy

    ВинВей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up