19-річна Настя у реанімації: Давайте допоможемо врятувати дівчину

19-річна Настя у реанімації: Давайте допоможемо врятувати дівчину

Ще зовсім недавно Настя жила звичним життям. Вранці дівчина була студенткою, після обіду бігла на роботу, щоб допомогти мамі, яка виховує доньку одна. А у вільний час Настя волонтерила.

P.S. Станом на 6 серпня 2018 року Настю перевели з реанімації. Збір допомоги закритий. Родина дуже дякує всім за допомогу.

На початку липня 2018 року все змінилося. Молода дівчина здавала державні іспити та майже не спала. Коли студентка здала на відмінно екзамени, Насті стало зле та почалися проблеми зі здоров’ям.

— Спочатку Настя осліпла на одне око. Лікарі довго не могли встановити діагноз. Хвороба почала прогресувати з шаленою швидкістю. Зараз донька не встає, нікого не впізнає, не їсть. Медики вводять її у медикаментозний сон, щоб вона хоч трохи поспала, — розказує журналістці «20 хвилин» матір Алла.

Відео дня

Настя вже два тижні знаходиться у реанімації Вінницької обласної лікарні імені Ющенка. Нарешті лікарі з’ясували причину вкрай важкого стану. У дівчини діагнозували вірусний енцефаліт.

На Настю чекає дороговартісне лікування. 

— У нас немає великих можливостей. Я колишня медсестра, сама виховую доньку. Благаю всіх добрих людей допомогти врятувати Настю, — плаче мама.

 

Такою щасливою Настя була ще 4 червня. Зараз все змінилося. Дівчина знаходиться вже два тижні у реанімації та нікого не впізнає. Її стан вкрай тяжкий...

P.S. Станом на 6 серпня збір допомоги закритий. Родина попросила видалити номер картки та дякує всім за небайдужість. Стан Насті стабілізувався та лікування дало значне покращення. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вікторія

    На до дивиться наша влада?надайте безплатне лікування,нехай дітки  будуть всі здорові
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up