Десятирічному Славкові потрібна складна операція. Ціна життя –  320 тисяч гривень

Десятирічному Славкові потрібна складна операція. Ціна життя –  320 тисяч гривень
  • День народження. Десять років. Торт зі свічками та друзі.
  •  Все, як зазвичай. Але свято зі сльозами на очах.
  • Тому що лікарня… Тому що смертельний діагноз…
  • Тому що бажання – просто жити…

Лікарі поставили 10-річному Славкові страшний діагноз – хронічна ниркова недостатність та двобічна уретерокутанеостома. Зараз хлопчик знаходиться в столичній лікарні «Охматдит». Медики з інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова зазначають, що хворому потрібно робити трансплантацію нирки.

Мама хлопчика розказує, що Славік дуже мужня дитина. Якось він відкрив душу та пояснив, що знає, чому захворів.

Відео дня

- Я ж старший син та самий дужий. Якби захворів хтось інший, він би не зміг витримати цього, - розказує Славко матері.

Вчителька хлопчика помітила, що він не по роках має дорослі погляди на життя. Славко цінує кожну пораду та настанову. Він любить дітей та допомагає, чим може. Дуже співчутливо відноситься до слабших за себе однолітків.

Свій День Народження хлопчик святкував в лікарні. Не важко здогадатися, яке бажання загадав малий, коли задував свічки на торті.

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами матері, на операцію з пересадки нирки лікарі сказали підготувати 200 тисяч гривень. Ще 120 тисяч гривень потрібно на операцію на сечовому міхурі.

Багатодітна родина з Мурафи Вінницької області, яка ростить шестеро дітей, немає таких грошей. Батьки звертаються за допомогою до людей.

Картка Приватбанка: 4149439107803839 (батько Шуляк Володимир)

Ощадбанк: 5167491012311402 (мама Шуляк Ольга)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вадим Масько

    Дай бог здоров'я вашому сину! Було день народження, скинув що зміг. Долучайтесь, не будьте байдужими!
  • Екатерина Кулик

    Если каждый человек не останется равнодушным ,то мир станет добрее и мальчику поможем ...ведь каждый из нас в  месяц тратит не малую суму на вещи которые в принципе не нужны ,а для кого то даже наша помощь в 100 грн.может быть ценой жизни .Не смотрите ни на кого совершайте поступки сами !!   .
  • Вадим Барченко

    Оце дійсно біда Украіни.но якщо хоч один депутат вилікує таку дитину то Украіна стане кращею а для депутатів це лише одна поіздка на відпочинок .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Новий закон про мобілізацію. Роз'яснюємо, що чекає призовників, військових і ухилянтів 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up