На третій черзі Космонавтів ставлять «хвилі» з бетону

На третій черзі Космонавтів ставлять «хвилі» з бетону
  • Тривають ремонти третьої черги проспекту Космонавтів
  • Посередині проспекту поставили хвилясті блоки
  • Представник підрядника «Олеріт» розказав, що це буде прикраса пішохідної зони

Із середини червня триває реконструкція третьої черги проспекту Космонавтів. Робочі з товариства «Олеріт» та інших субпідрядних компаній зроблять нові тротуари, озеленення, велодоріжку, освітлення тощо. А там, де перехрестя проспекту з Келецькою поставлять Арку. За все це заплатять 41 мільйон гривень.

У неділю, 23 липня, на будівництві нікого не було. Проте, можна побачити зміни, у порівннянні з минулим тижнем — посеред проспекту поставили хвилясті бетонні блоки. Директор товариства «Олеріт» Олег Гончар оглядав роботи і журналісту вдалося отримати пояснення, що це буде таке.

— «Хвилі» — це буде прикрасою проспекту. Конструкції будуть обкладати плиткою чи мозаїкою, як на другій черзі, що біля фонтану. А навколо них ростиме самшит. Хвилі будуть як продовження пішохідного переходу, — розказав представник компанії-підрядника.

Відео дня

Це не єдині «хвилі», що з’являться на цій частині проспекту. Незабаром розпочнуть вимощувати пішохідну зону та поставлять ще партію «хвиль».

Нагадаємо, що кленову алею, що зростала на цій частині проспекту, майже всю зрубали. Причина — «аварійність» та хвороби дерев

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Анонім

    А когда дойдёт очередь до парка возле  бывшего ДК Химик или до Бригантины?

    Anonymous reply Анонім

    Лучше что бы не дошло - вырежут все деревья, газоны закатают в асфальт, а взамен поставят пару вазонов. А и церковь у вас пытаются построить - возле церкви нужно будет стоянку на машин 50 и так далее.
  • Daily

    аллея клена нашли зачем плакать как то сорняк растет где угодно и садить не надо
  • Задунайский Торонтуй

    Делается все чтобы уничтожить память о прошлом на этом месте. Удивляюсь,  проспект до сих пор не переименован именем какого-нить павшего за "свободу Украины" атошника. Но наверное уже скоро.

    Alexey Shytov reply Задунайский Торонтуй

    Скорей бы ты уже пал, гнида

    Задунайский Торонтуй reply Alexey Shytov

    А вот и кандидат на переименование появился. Айда в окопы, или тут брызгать желчью не так стремно?

    Звучало бы хорошо: "Проспект побратима Шитова".

    Олексій reply Задунайский Торонтуй

    Яке відношення ця назва має до пропагнанди комунізму? Вже взагалі ватно-Тронутий, — саме так твій нік читається.

    Задунайский Торонтуй reply Олексій

  • Anonymous

    Волны в горове горисполкома и их постоянно штормит.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up