Збільшать, але через рік: які зарплати запланували військовим у 2019 році

Збільшать, але через рік: які зарплати запланували військовим у 2019 році

З 1 січня 2018 року посадові оклади укранських військовослужбовців планували збільшити, але перед самим новим роком зміни відклали ще на рік. Згідно запланованого нововедення зарплати військових залежатимуть від прожиткового мінімуму. Крім того змінюються суми виплат за військові звання.

За кілька днів до Нового року вступили зміни до Постанови кабміну N 704 "Про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб". Дію постанови відтермінували ще на рік. У ній планувалось підняти зарплати військовослужбовцям.

Так, з початку 2018 року планувалось, що  оклад у рядових, сержантів та старшин  складатиме 3630 гривень, а доплата за звання - 560 гривень. Командири роти мали отримувати - 4470 гривень, командири батальйонів, загонів та дивізіонів - 5510 гривень. Оклад офіцерів  запланували збільшити до 5690 гривень, старших офіцерів до 6260 гривень. Перший замісник і замісник командувача Повітряних сил, начальник штабу - 10730 гривень.

Детальніше про зміни, які планувались у 2018 році дивіться в інфографіці від "РИА Новости Украина".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Kazimir

    Ще ніхто нікому нічого не додав, а ви вже перес(ва)р(и)ались.

    Ті вважають, що ім додали, і сосуть..., а другі вважають, що ті сосуть, і лютують... Отакой, вами верховодять. Divide Et Impera.

    Kazimir reply Kazimir

    Таки смокчуть.
  • Роман Шевчук

    Закон Украины почитай автор, статья возможно будет актуальной в 2019 году...
  • Moskovchuk Dmytro

    Підняття окладів Відтермінували на рік. Дуже серйозний промах, як для ЗМІ.
  • Юра

    просто цікаво, скільки військових офіцерів воювало на сході? не сиділи в 50-100 км від бойових дій, а саме на передовій? хоч відсотків 5 було? і зараз цим всім  кабінетним воякам (офіцерам) підіймуть зарплати до 17 тис.

    Alexander Tatarchuk reply Юра

    Зайдіть в будь-яку пивнуху біля "Урожаю" або центрального ринку, там кожен другий розказує "шо він, от буквально вчора, вернувся з АТО, стріляв в сєпаратістів, захищав твоє життя і бєзопасность, так шо ти обязаний його угостити бокальчиком світлого"

    Moskovchuk Dmytro reply Юра

    Вступіть до ЗСУ і побачите

    Юра reply Moskovchuk Dmytro

    я бачу скільки "учасників АТО" в іншій структурі, дуже схожій на ЗСУ....там все управління "учасники", тільки от вони ближче 50 км. до передової мабуть не наближались
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up