Вінничан запрошують на «Золотий Байт-2017»: півмільйона гривень за ідею

Вінничан запрошують на «Золотий Байт-2017»: півмільйона гривень за ідею

В Україні стартував відбір на  Міжнародний ІТ Чемпіонат «Золотий Байт-2017». Призовий фонд – 500 тисяч гривень. Реєстрація проектів вже почалася. Вінничани, не пропустіть можливість!

 «Золотий байт» - це можливість презентувати свій проект перед провідними компаніями в сфері IT, обмінятися досвідом з представниками інших країн, а головне - об'єктивно оцінити себе і свій проект. Учасники отримують пропозиції про роботу від світових компаній, а стартап-проекти - інвестиції і просування від венчурних фондів та бізнес-ангелів.

Чемпіонат проходить вже в дев’ятий раз і щорічно в ньому бере участь більше десяти тисяч чоловік з України, Білорусії, Казахстану, Румунії, Словаччини, Болгарії, Грузії та Молдови. А в історії Золотого Байта велика кількість успішно втілених стартапів.

У 2017 році учасникам пропонують тему Invent Create Change (Винаходь Твори Міняй) і наступні номінації:

Відео дня
  • Startup Challenge (конкурс програмних проектів)
  • Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів)
  • Mobile Development (конкурс мобільних додатків)
  • Internet of things (конкурс інноваційних проектів)
  • Game Design (конкурс зі створення ігор)
  • Character Design (конкурс зі створення ігрових персонажів)
  • Web Design (конкурс web-проектів)
  • Short Movie (конкурс короткометражних фільмів)
  • NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних)
  • Junior Competition (конкурс для дітей 10-14 років)

Організатор Чемпіонату: Комп'ютерна Академія ШАГ, міжнародний навчальний центр, що спеціалізується на професійній комп'ютерній освіті, працює 43 філії в 15-ти країнах на 4-х континентах світу (Європа, Азія, Північна і Південна Америка).

- Саме твоя ідея може стати проривом у світі IT! Будь сміливіше, бери участь в Міжнародному IT Чемпіонаті «Золотий Байт 2017», - наголошують організатори.

Реєстрація та подача заявок на участь відкрита на сайті http://www.goldenbyte.org/ru/

.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up