Вінничанин створив гру про Путіна, який «знищує ворогів Росії»

Вінничанин створив гру про Путіна, який «знищує ворогів Росії»
Скріншот з гри: герой бореться з лідером КНДР Кім Чен Ином
  • За місяць до виборів в РФ вінничанин Сергій Куценко створив гру про Путіна
  • Це піксельна аркада, в якій головний герой Володимир Путін бореться з ворогами Росії: біткоїнами, ЛГБТ-активістами, реперами та навіть з президентом Трампом
  • Навіщо це зробив хлопець — щоб висміяти або похвалити ВВП?

На ігровому порталі Steam з’явилася гра «Putin-2018». У ній потрібно «перемагати та знищувати усіх ворогів Росії», як йдеться у описі до гри.

Гра з’явилася за місяць до початку виборів у РФ, 26 лютого. У ній рішучий та сповнений відваги головнокомандувач російської авіації виступає проти своїх ворогів: біткоїнів, Навального, репера Face, ЛГБТ-активістів та навіть з жовтими качками (посилання на розслідування про статки прем’єр-міністра РФ Дмитра Медвєдева - авт.).

Відео дня

Автором є студент Вінницького політеху Сергій Куценко. Хлопець пояснив, навіщо він зробив гру про Путіна.

— Я не прагнув висміяти чи похвалити когось — особливо Путіна. У грі я показав, що ця людина в образі вічного мема ні перед чим не зупиниться і буде знищувати все на своєму шляху, аби досягнути мети. Але я хочу, щоб всі зрозуміли, що ця гра — не про президента Росії (я поза політикою), а про мем, який «вездесущий». Це такий собі жарт для геймерів, які люблять політичних персонажів, — розповів Сергій.

Зараз гру завантажили вже понад 1000 людей, які пишуть схвальні рецензії та вважають гру сатирою на президента РФ.

Хоча, як прокоментував ігровий оглядач Олексій Романов російській службі BBC, у грі про Путіна немає навіть особливих політичних мотивів, оскільки всі флеш-ігри — виключно короткочасні розваги

«Це веселощі на пару годин. У цій грі немає нічого особливого, вона просто змусить користувача посміхнутися», —  зауважив Романов.

Тоді як Сергій Куценко обіцяє, що скоро доробить «Putin-2018» та додасть епічний фінал з відомим українським гаслом, яке полюбляють наші «ультрас». Та вже має плани на майбутню гру:

— Працюватиму над новим проектом, він також буде політичної тематики. Але не про Україну, бо я живу в цій країні, а про міжнародний «політклуб». Там багато свіжих ідей, які можна буде використати при створенні нової гри і нових образів-мемів.

Джерело: газета «День»

Читайте також:

«Бомбу» росіянам готують батьки вінничанки «Міні-міс світу» - за вкрадене фото

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Молодец .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:11 На Калецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:45 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up