П'ятьом родинам, що постраждали від вибухів у Калинівці, куплять будинки

П'ятьом родинам, що постраждали від вибухів у Калинівці, куплять будинки

Родинам з села Павлівки, які найбільше постраждали від вибухів на 48 Арсеналі, придбають будинки. Загалом таких сімей п'ять.

— 2,5 мільйона гривень з резервного Фонду Державного Бюджету України було виділено на придбання житлових будинків, які найбільше зазнали ушкоджень внаслідок надзвичайної ситуації, що склалася 26 вересня 2017 року в місті Калинівці. Для родин Оксани Штойко, Олександра Маринчука, Сергія Шнайдера, Василя Свіргуна та Галини Ковальчук  купуватимуть нове житло, — зазначають на сайті ОДА.

Загалом для подальшої експлуатації, за рішенням комісій, непридатно вісім будинків.

З них власник п'яти погодились, щоб їм купили будинки у селі. Ще три родини не хочуть будинків, а збитки просять відшкодувати грішми або будматеріалами.

Відео дня

Нині очікують погодження від трьох міністерств.

Нагадаємо, для будинків жителів села Павлівка закупили більше тисячі вікон.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up