Де гарно провести час на вихідних: афіша на уікенд 2-3 грудня

Де гарно провести час на вихідних: афіша на уікенд 2-3 грудня

Комедії, трагедії та мультфільми. А ще майстер-класи та багато чого цікавого чекає на вінничан. Щоб краще зоорієнтуватися в культурних заходах, читайте публікацію та обирайте куди піти на вихідні, 2-3 грудня у Вінниці.

Кіно

Комедія "Хто в домі тато 2?"

Сюжет: Історія суперництва двох батьків продовжується. На цей раз біологічний батько дітей Дасті і їх вітчим Бред вирішують провести Різдво разом, щоб уникнути поділу улюблених нащадків. Однак весь їхній план летить коту під хвіст, коли до них на свята приїжджають дідусь Курт – батько Дасті, ще більш брутальний, ніж його син, і містер Уітакер – м'який і емоційний батько Бреда.

 Дивись трейлер:

Відео дня

Які ще фільми пропонують вінницькі кінотеатри, дивіться на картинці:

 

Всі анонси від: Кінотеатр ім. Коцюбинського,Кінотеатр SmartCinema,Кінопалац Мир

Дитячі майстер-класи у Sky Park

Кожного вікенду, у суботу та у неділю у ТЦ Sky Park  відбуваються дитячі  безкоштовні майстер-класи.

  • Майстер-класи розпочинаються о 14.00 та о 16.00, на другому поверсі, біля магазину "Кристал"
  • Вхід вільний

 

Куди піти в Вінниці в суботу, 2 грудня

Дитяча субота у книгарні «Є»

«Рік у Чарівній Країні» – це дванадцять картин із місяцями року, інтерактивними іграми. . Кожен зможе сам вигадати і намалювати життя свого казкового персонажа, а потім познайомити своїх героїв один з одним.

  • Де: Книгарня “Є”, (вул. Соборна 89)
  • Коли: субота, 2 грудня о 12:00
  • Вхід: вільний

Фіксі Шоу. Рятувальники часу

Найрейтинговіші мультяшні герої Фіксікі, популярні в 90-х країнах світу, запрошують всіх поринути в світ технічних пригод. Вистава йде українською мовою, розрахована на дітей від 3-х до 10-ти років. Довідки за тел. (067) 462-00-22

  • Де: Будинок офіцерів (площа Перемоги 1)
  • Коли: субота, 2 грудня, 17:00
  • Вхід: 80-260 грн. Дітям до 4-х років вхід безкоштовно. Замовити квитки ТУТ.

театр

Прем’єра. Мольєр „Лікар мимоволі”

“Лікар мимоволі” – блискучий фарс, який демонструє улюблену тему Мольєра про лікарів – шарлатанів і невігласів. Головний герой – Сганарель. З ним відбувається курйозний випадок: його приймають за відомого лікаря, який, за чутками, “творить дива”. У головній ролі – Григорій Сиротюк.

  • Де: Вінницький театр ім. М.К.Садовського, м. Вінниця, вул. Театральна, 13
  • Коли: субота, 2 грудня, 18:30
  • Вхід: 50 – 150 грн. Квитки можна придбати ТУТ

Підпільний Стендап / Underground Stand Up

Авторський гумор від столичних коміків, які зачитають свої найсмішніші та найжорстокіші жарти суботнього вечора.

  • Де: Вінницька обласна філармонія (Хмельницьке шосе 7)
  • Коли: субота, 2 грудня, 19:00
  • Вхід: 70 -200 грн. Квитки можна придбати ТУТ.

 

Куди піти в Вінниці в неділю,  3 грудня

Вистава “Золотий ключик”

Мандрівні артисти зі своїми ляльками покажуть казку про Буратіно. Вистава для дітей від 3-ох років.

  • Де: Обласний театр ляльок «Золотий ключик» (вул. Льва Толстого, 6)
  • Коли: неділя, 3 грудня,  11:00 та 13:00
  • Вхід: 25-30 грн

Майстер-клас “Різдвяний віночок”

Оскільки до  Нового року лишився місяць -прийшов час прикрашати домівки.  Організатори запрошують діток на майстер-клас зі створення різдвяного віночка. Розкажуть про символіку і значення. Про історію і як він потрапив до нас, в Україну.

  • Де: Якісна канцелярія. Культтовари Вінниця (ул. Замостянская, 26)
  • Коли: неділя, 3 грудня, з 11:00 – 12:00
  • Вхід: вільний
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up