ТОП — 10 фільмів та серіалів, що допоможуть залишитися щасливими восени

ТОП — 10 фільмів та серіалів, що допоможуть залишитися щасливими восени

Восени різко змінюються погода, біоритми та настрій. Додайте ще до цього занепад сил на роботі, відсутність сонячних днів та отримаєте депресію. Щоб не сумувати через дрібниці, дивіться фільми з нашої підбірки, які врятують від депресивних думок.

А якщо півтори — дві години фільму вам буде мало, і в неділю багато вільного часу, тоді радимо подивитися ще й підбірку серіалів за версією «20хвилин».

Це далеко не повний список кінофільмів та серіалів, тому скидайте у коментарях назви улюблених стрічок, які б ви радили подивитися іншим вінничанам

Фільми:

Відео дня

«Книжковий злодій» (2014)

Фільм про іншій бік Другої світової війни, де вся увага зосереджена на маленькій дівчинці Лізель, яка через війну вимушена рано подорослішати.

Історія розгортається напередодні Другої світової війни у Німеччині. Маленька дівчинка Лізель переїжджає до прийомних батьків в Мюнхен, які її навчили читати. Книги для дівчинки стають цілим Всесвітом. І коли «небажані» книжки починають спалювати, вона їх викрадає. Книги допомагають Лізель зрозуміти світ навколо: чому відбувається антисемітський рух, приниження і голод та які цілі переслідують фашисти.

«Гаррі Поттер» (серія фільмів, 2001 — 2011)

Одна з найкращих фентезійних казок сучасності, де розповідають про пригоди «Хлопчика, який Вижив». Про цю кіноепопею не знає, мабуть, тільки ледачий.

Усі фільми серії «Гаррі Поттер» можна передивляться безкінечну кількість разів, і навряд чи вони зможуть набриднути. А коли за вікном дощ, а на екрані — різдвяний Гоґвортс, де повно снігу, то новорічний настрій глядачам забезпечено!

Плюс, дуже скоро в кінотеатрах Вінниці з’явиться фільм «Фантастичні звірі і де їх шукати», в якому знову можна поринути в чаклунський світ Потеріани. Офіційна дата виходу фільму на екрани — 17 листопада.

«Таємне життя Уолтера Мітті» (2013)

Неймовірна кінострічка, в якій можна побачити фантастичні пригоди офісного клерка,

який живе у власних мріях. Але через одне фото, через яке його можуть звільнити з роботи іллюстратора в журналі Life, Уолтер має подолати тисячі кілометрів та перезапустити власне життя.

Герой побуває в засніженій Гренландії, опиниться напередодні виверження вулкану Ейяфьядлайекюдль (спробуйте вимовити!) в Ісландії та відправиться в Гімалаї, щоб пограти в футбол. Це кіно варто дивитися хоча б заради неймовірних пейзажів, які неможливо побачити у Вінниці.

«Солодкий листопад» (2001)

Топові зірки Шарліз Терон та Кіану Рівз зможуть достукатися до будь—якого серця. Шанувальників драми ця картина точно зацікавить, бо фільм глибший, ніж звичайна історія кохання.

У щоденній рутині трудоголік Нельсон геть забув про почуття та що таке бути щасливим. А у Сари є мета — «вилікувати» чоловіка та йому подібних.

Жінка змушує його знову радіти, згадати про забуті відчуття та розмалювати життя всіма барвами веселки. Їй вистачало лише один місяць, щоб змінити життя назавжди. Нельсон закохується у Сару, навіть не підозрюючи, чому їй це не потрібно.

«Дев’ять ярдів» (2000)

Відмінний зразок комедійного бойовика, в якому 90% фільму займає власне комедійна складова, а що залишилися 10% — екшен. Тут немає поганої погоди та осінньої сльоти, тому гарний настрій буде забезпечено.

У ньому Метью Перрі грає простодушного хлопця, сусідом якого є професійний кілер в особі Брюса Вілліса. Як підсумок — прекрасно закручений сюжет, який подарує вам безліч веселих моментів.

Серіали:
 
«Друзі» (10 сезонів, 1994 — 2004)

Вічно можна дивитися на три речі: вогонь, воду і «Друзів». Це серіал, що вже став класикою для багатьох поколінь.

Шестеро друзів живуть у Нью—Йорку і намагаються вирішити супутні проблеми: невдачі у коханні, непорозуміння з батьками, відсутність роботи. Але незважаючи на всі сумні та курйозні обставини, вони зуміли зберегти свою дружбу, а незгоди здаються не такими вже й страшними, коли поруч найрідніші люди.

«Елементарно» (5 сезонів, 2012)

Про персонажа, якого обожнюють мільйони, не буває занадто багато серіалів. Режисер Майкл Куеста зняв свою версію детектива Артура Конана Дойля, де Шерлок живе та працює у сучасному Нью—Йорку, а доктор Ватсон — це американська красуня Люсі Лу.

Британський сищик Шерлок Холмс — колишній наркоман, який був відправлений у Нью—Йорк на лікування в реабілітаційний центр, а потім залишився в Брукліні як консультант Нью—Йоркської поліції. У розслідуваннях йому допомагає його куратор доктор Джоан Ватсон.

«Стартап» (1 сезон, 2016)

Серіал для тих, хто обожнює кримінальну драму. Це історія не про талановитих айтішників, які вигадали круту технологію, що змінить світ. Ні, тут програмісти вигадили схему з відмивання грошей за допомогою цифрової валютної системи.

Коли хороші ідеї народжуються в невідповідному місці, де немає потрібних ресурсів, трапляється саме так, як в "стартапів". Син мажора, дівчина — програміст, гангстер і агент ФБР вирішують діяти разом. Звичайно, незважаючи на окремі інтереси, вони в кінцевому підсумку перетворюються в одну команду.

«Дуже дивні справи» (1 сезон, 2016)

Серіал, який полоскоче нерви та допоможе підбадьоритися. Радимо дивитися його пізно ввечері.

У тихому містечку спокійне життя порушує загадкове зникнення підлітка на ім'я Вілл. За розслідування цієї справи беруться рідні хлопчика та місцевий шериф, а також кращий друг Вілла — Майк. Майк упевнений, що саме він ближче всіх до розгадки, однак раптово він виявляється в самому центрі давньої битви потойбічних сил.

«Області темряви» (1 сезон, 2015)

Серіал, що заснований на одноіменному кінофільмі та має дуже схожий сюжет: головний герой — справжній невдаха, але завдяки препарату NZT він відкриває можливості свого мозку на 110%, що назавжди змінює його життя.

Головний герой Брайан Фінч приймає препарат NZT, який дарує йому фантастичну силу. Герою приходить в голову думка використовувати його для розкриття заплутаних справ на службі в ФБР. Кожна серія — це мов заплутаний клубок, і ніколи не знаєш, як закінчиться історія.

Читайте також:

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up