Магніт для «вовчиць» та освідчення на концерті. Як Олег Винник зібрав «Локомотив»

Магніт для «вовчиць» та освідчення на концерті. Як Олег Винник зібрав «Локомотив»
  • Тисячі вінничан відвідали концерт Олега Винника, що пройшов 5 червня на Центральному міському стадіоні.
  • Протягом кількох годин вінничани співали, танцювали та сміялися разом зі співаком.
  • Останній весь час дякував, а під кінець зізнався Вінниці в коханні.

Про концерт Олега Винника на Центральному стадіоні було відомо ще з початку року: взимку вінницькі вулиці заполонили банери з «Ти в курсі». Тому було очікувано, що на концерт прийдуть сотні, а то й тисячі фанів творчості співака.

Попри стереотип, що на Винника приходять тільки «вовчиці», віком від 45 років, на івенті була помічена й молодь. Люди товклися поблизу входу на стадіон ще з сьомої вечора. Аби фани не сумували, організатори встановили кількох паперових Винників, з якими можна було фотографуватися… А ще були магніти на холодильник.

— Магніти з Олегом Винником, усі з автографами! Підходьте, усього 25-30 гривень, — закликали клієнтів продавці.

Відео дня

А поки люди обирали собі Винника до смаку, поблизу входу на стадіон утворилася величезна черга. Ті, хто хотів потрапити на концерт, але не мав квитка — тут же могли придбати в автомобільній «касі», при ціні від 400 гривень.

Початок шоу був запланований на 20:00, але в цей час люди ще товклися у черзі. Контролери при вході роздивлялися квитки, сумки та змушували викидати кришки з пластикових пляшок. Переживали, що хтось може почати кидатися ними в співака.

У той час тривала підготовка до виступу. Люди поспішали займати свої місця. Співак вийшов на сцену о 20:38, і вінничани зустріли його оваціями.

— Ну як вас не любити, Вінниця? За вас, любов моя! — казав Винник до глядачів.

Улюбленець публіки співав хіти. А одну з пісень він присвятив матері, яка нещодавно померла. Глядачі були в стані легкої ейфорії. Підспівували, підтанцьовували, плакали та сміялися разом зі співаком.

У перервах між піснями як жінки, так і чоловіки дарували Виннику квіти.

— Дякую ластівка! Спасибі, мужик! Спасибі, спасибі… — не припиняв дякувати за подарунки співак.

— Ковбаса, м'ясо, сало. Як заказував! — подарувала кошик з продуктами одна з фанаток

— Дякую, дякую. Дієта. Хороша. Спасибі, спасибі!

А ще Винник засватав одну з молодих пар. 

— Тут мені кажуть, що жінка втратила паспорт. Катерина Мицемайло, 1 липня 1997 року народження. На сцену, будь ласка, вийдіть.

Трохи шокована дівчина пройшла на сцену. Але паспорт так і не отримала з рук артиста.

— Паспорт отримаєш, коли в Туреччину поїдемо. Віддам через років сто!

А потім на сцену вийшов хлопець з букетом троянд.

— Ти плачеш? Ну це теж корисно. А хто це такий вийшов? — питав Винник.

— Це моя друга половинка, — відповіла Катерина.

— Ну давай послухаємо, що він скаже.

— Катюша, ми з тобою знайомі дуже давно. Я тебе сильно кохаю та обожнюю. Ти моє все. Я хочу, щоб ти була мамою наших дітей, стала моєю дружиною, — сказав хлопець, якого звати Артур. І став на одне коліно, пропонуючи їй вийти за нього заміж.

— Так, я вийду за тебе!

Над ними стояв Олег Винник. Складалося враження, що він благославляє їх шлюб. І, мабуть, уперше на концерті у співака забрали квіти.

— Я щасливий. Гірко! Усе, я тоді пішов. А ти ж виставляєшься сьогодні, так? Многая літа вашій сім'ї, — казав до наречених Винник.

Десь після години виступу Олег представив на сцені співачку Таюне, яка виконала три пісні.

Глядачі підспівували, хоча й було видно, що вони очікують на Винника. Усі ломилися поближче до Олега, який почав співати про «Ніно», сильних вовчиць. Йому у відповідь аплодували та кричали.

А тим часом ми примітили, що Винника слухають не тільки на стадіоні, а й на дахах і балконах навколишніх будинків. Люди світили ліхтарями, але усе марно: співак бачив тільки тих «вовків» та «вовчиць», що були перед сценою.

Не дочекавшись завершення концерту, журналісти пішли о 10 годині вечора. Люди, які не мали квитків, усе ще стояли перед воротами. Благали, аби їх впустили.

Ті, хто втратив надію потрапити на концерт, намагалися побачити Винника хоча б крізь щілинку в воротах. Та притискалися вухами до стін стадіону. Хоча його співи було чутно на усе Замостя.

Фото в матеріалі Михайла Курдюкова

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • З.А.Глядач

    Мулудий вувчиць...
  • Порошок

    Колгосп-диряве дишло

    Pavlo Savchuk reply Порошок

    ти?
  • Vladimir Molotov

    непорочное зачатие вновь состоялось
  • truemalay turemalay

    Колхоз.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up