Шокуючі MOZGI: «наркобарон» Потап, «привіт» Януковичу і підпільна лабораторія… 15 червня наживо у Вінниці!

Шокуючі MOZGI: «наркобарон» Потап, «привіт» Януковичу і підпільна лабораторія… 15 червня наживо у Вінниці!

Перед масштабним «Big Show» у Вінниці група MOZGI презентувала новий скандальний кліп на головний «вірусний трек» цього літа – «Атятя», який вже має рекордну версію найвеселіших відеореміксів від фанів з усього світу.

Стьоб, гумор і скандали – завжди були головними візитівками популярного співака і продюсера Потапа.

Наприкінці квітня у фіналі шоу «Голос країни-7», срібною призеркою якого стала вінничанка Інгрет Костенко, її зірковий тренер Потап разом зі своєю групою MOZGI шокував усіх феєричним виконанням хіта «Атятя».

А вже сьогодні головна шоу-бізнесова сенсація – прем’єра кліпу «Атятя», який ще більше шокував усіх.

Відео дня

У кліпі Потап у чорній шубі постає справжнім «наркобароном», не менш екстравагантні образи й у інших учасників MOZGI. А наприкінці скандального відео взагалі звучить «коронна фраза» екс-президента Януковича: «Остановитесь»…

Режисером кліпу «Атятя» став Леонід Колосовський, а всім процесом зйомок займалася команда Mozgi Production.

За сюжетом глядачі потрапляють у підпільну лабораторію, де танцюють оголені красуні у бікіні – «тьоті», а керують виробництвом незвичайної продукції учасники MOZGI.

- Ми відійшли від пізнаваного стилю хлопців і вирішили персоналізувати кожного учасника групи, зробивши акцент на його особистості й індивідуальності. Вийшла якась «неотрешготика» з елементами техаського авангарду, - розповідає продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова.

Зйомки кліпу проходили в одному з київських павільйонів: спеціально для зображення лабораторних умов була побудована люмінесцентна кімната, а фільтрацію для кліпу замовляли з Америки.

- Сценарій для цього кліпу ми шукали довго, а самі зйомки переносилися близько п'яти разів. Однією з головних причин став непростий пошук балансу між комічністю і стильністю – важливо було не перебрати. Так визначився епатажний стиль роботи і з'явилися такі персонажі, як наглядачка. Ми хотіли вкласти у цей кліп наш настрій, додати імпровізації і одержати кайф! - розповідає режисер.

Не обійшлося і без непередбачуваних моментів: при зйомці однієї зі сцен камеру засипали ігровим порошком, після чого вона вийшла з ладу, а весь процес призупинила пожежна сигналізація, що вчасно спрацювала.

Саму пісню «Атятя», яка стала головним синглом свіженького міні-альбому групи MOZGI «На белом», що побачив світ 17 березня, Потап називає «убивчим вірусним треком», у якому закладені всі емоції, що виникають в одну секунду:

- «Атятя» – це стан душі, коли веселощі тільки починаються, тобі добре тут і зараз, і ти не думаєш, що за цим послідує...

Аранжуванням синглу займався Позитив:

- Ми давно хотіли пограти зі звукосполученням і записали «Атятя» у незвичайному vintage-house-звучанні, що копіює оригінальні звуки синтезаторів і драм-машин 90-х.

Всі нові експерименти групи MOZGI, а також нове вражаюче «Big show» вінничани зможуть оцінити вже 15 червня о 19.00 у спортклубі «Нокаут».

Нагадаємо, саме на цьому концертному майданчику, рік тому пройшов перший концерт MOZGI у Вінниці, який глядачі одразу охрестили головним концертом літа 2016.

Цього разу музиканти і організатори планують не просто повторити, а навіть - перевершити минулорічний успіх.

Масштабне «Big Show», презентація якого пройшла у День закоханих у Києві, є новим для групи форматом. Шоу наповнене унікальними технічними нововведеннями, професійним звуком і світловими елементами.

- Формат нашого шоу за своїм рівнем не поступається кращим світовим фестивалям танцювальної музики, - зазначає Ірина Горова. – Над новою програмою ми працювали з кращими професіоналами країни, і завдяки їхній праці і креативу вдалося реалізувати наші найсміливіші ідеї.

Спеціально для «Big Show» команда Pravdin Production розробила унікальний віджеїнг для всіх номерів нової програми. А центральним героєм «Big Show» стала віртуальна голова, вже відома за обкладинкою міні-альбому «Bar» і кліпу «Полицаи». Ожилий символ групи говорить з глядачами і керує усіма діями, а зв'язок між сценою і залою здійснюється за допомогою світлодіодних браслетів.

Поки вінничани готуються до багатообіцяючого концерту MOZGI 15 червня, у день прем’єри нового кліпу пропонуємо вашій вазі ТОП найвеселіших реміксів на «Атятя», якими фани групи просто  всипали весь Інтернет.

Подивитись дійсно є на що! Принаймні, для підняття настрою)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up