Танці з мечами та беллі-денс: танцювальна студія “Шахіна” запрошує на звітний концерт

Танці з мечами та беллі-денс: танцювальна студія “Шахіна” запрошує на звітний концерт

 

Завтра, 8 червня, у студії ювілей, і танцівники покажуть, чого навчились за цей термін. Свято відбудеться у концертній залі Вінницького педуніверситету. Вхід буде вільним.  

 

 

Концерт вихованців танцювальної студії «Шахіна» називається «ОСКАР. НАМ 5 РОКІВ!». Відбудеться він завтра,8 червня, о 17.00, у актовій залі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинского. Серед цікавинок — червона доріжка для глядачів, подарунки та призи за найкрасивіший образ.

— Наша студія існує близько п’яти років. Але коли ми розпочинали, була лише одна група, в якій займалися дорослі дівчата. До речі одна з моїх учениць відкрила школу східного танцю в Італії. Тоді до нас на вулиці почали підходити батьки з проханням відкрити групу для дітей. Я не погоджувалась бо думала, що не зможу працювати з дітьми, але ми спробували, і через п’ять років в нас вже навчається близько 70 діток. За цей час в нас є безліч нагород, наприклад нещодавно ми виграли Кубок Києва, наші учні є призерами та чемпіонами Всеукраїнських змагань, конкурсів, чемпіонами України. Наприклад зараз ми готуємось до чемпіонату Європи. У наших номерах поєднуються акробатика, східні та сучасні, індійські, гавайські танці, а також хіп-хоп та брейк-денс, - розповіла на прес-конференції Діана Подолянчук, директорка студії.  

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Глядачі можуть приходити у цікавих костюмах, і за найоригінальніші вбрання вони отримають від нас «Оскарів». До “Шахіни” на свято завітають і діти із дитячих будинків Вороновиці та Старого Міста. Концерт буде у гламурному стилі: на вході стоятиме лімузин, біля якого можна буде сфотографуватися, передбачається безліч цікавих локацій. Організатори кажуть: розрахували програму так, щоб і дітям подобалось, і батькам. Більше про концерт та директорку “Шахіни”, відому вінницьку танцівницю Діану Подолянчук, читайте у матеріалі: Танцівниця Діана Подолянчук: «Нещодавно мені здалося, що танці - це несолідно, і треба дорослішати»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up