ТОП-5 причин потусити на концерті гурту «Тартак»

ТОП-5 причин потусити на концерті гурту «Тартак»
  • 26 травня у вінницькому «Royal Pub» виступить луцький гурт «Тартак». 20minut розповідає, чому варто сходити на їх концерт.


Найвідоміша пісня гурту має назву «Стільникове кохання». Ця композиція побачила світ у 2006 році, але до цих пір, якщо не на слуху, то на язиці так точно. Загалом, якщо вам про щось говорять рядки: «Напишу SMS — це технічний прогрес. Дає мені шанс на майбутнє...», — вам варто відвідати концерт гурту.

 

Відео дня


На музиці «тартаківців» виросло не одне покоління шанувальників українського саунду. Це говорить про те, що творчість гурту підходить абсолютно різним аудиторіям. Причина може критися в тому, що у текстах «Тартак» можна зустріти соціальний протест, патріотизм, танцювальні композиції та ніжну лірику. Таке зустрічається далеко не у кожного гурту, однак, потреба в цьому є в багатьох з нас.

 


 

Гурту 20 років, і тур, у рамках якого «Тартак» зараз гастролює по країні, присвячений саме цьому ювілею. Якщо ви подивитися в соціальних мережах відгуки шанувальників про їхні концерти, то швидше за все будете приємно здивовані. Українці пишуть, що на виступі гурту забувають про свій вік і статус, зривають голоси, відчувають щирість виконавця та хочуть повторно побувати на концерті.
 

 


Таланти фронтмена Сашка Положинського не обмежуються тільки музикою. Він ще й ведучий на родио і телебаченні. У його послужному списку не один проект на українських музичних телеканалах. Крім того, у 2014 він став лауреатом премії імені Василя Стуса, яка присуджується авторам, які мають видатні успіхи в своїй галузі, займають виразну громадянську позицію, активно присутні в українському культурному просторі.
 

Фото: Таблоїд Волині

І остання причина, по якій вам все-таки варто провести вечір на концерті — це можливість познайомитися з лідером, не тільки гурту «Тартак», але й гурту «Був'є», який створено Положинським у 2014 році. А якщо ви до цих пір не знаєте про такий гурт — це нагода відкрити для себе нове українське звучання.
 


 


Де: Royal Pub
Коли: 26 травня, 21:00
Вартість: 150-200 грн
Квитки - тут

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вадим Дяченко

    Левчук займай місце...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up